|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() To jest obrazek mojego kolegi który pożegnał sie z valorią i przeszedł na nebule miał grać kieru fly ale zrezygnował rysował ten rysunek 30-40 min i rozdawał kolegą oceńcie jego dzieło
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Żory
|
![]() Tez tak chciałbym rysować
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Jayan Sher
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 69
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Fajny rysunek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny tylko jakby to powiedziec nie ten dzial chlopie
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() jak byście nie przeczytali to moj kol to rysowal ale mnie opuścil na valori
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Twoj kolega rozeslal ten rysunek by pozegnac sie ze znajomymi, wiec zapewne jakis sentyment was laczy. Po co bylo to dawac na swiatlo dzienne? Wg mnie lepiej bylo zachowac prace dla siebie.
Co do rysunku... nie podoba mi sie. Nienaturalne ksztalty, a w dodatku zbabral robote kolorujac to. Widoczna noga jest tragicznia, wewnetrzna strona nie powinna skladac sie z 2 wypuklych kresek. Buty powinny miec wiecej szczegolow, gdyz wygladaja jak kalosze. Po minie postac wyglada jakby byla jakims starym, zrzedzacym pierdzielem. Kita tez jakos dziwnie wystaje z tylu glowy. Rece odrobine za nisko zostaly narysowane przez co wygladaja, jaby byly krotkie. Taki dlugi miecz powinien byc obureczny. Demon Shield nie ma symetrycznych ksztatow. Pisak, olowek i kredki nie beda szly w parze, taka mieszanka psuje wizerunek.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 07-07-2005 o 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() No wiesz rysunek fajny, jest pare bledow, ja dostrzegam tylko niewymiarowego demon shielda (ksztaltem przypomina jajko ;]). Odstep pomiedzy nogami powinien byc mniejszy w okolicy krocza
![]() Ostatnio edytowany przez MetiuII - 07-07-2005 o 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz 2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski.... 3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu 4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza ![]() Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa ![]() RESZTA JEST EKSTRA
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() up@
to , że nie rysuje nie oznacz , że nie może komentować. 1-włosy i twarz-oOBabciu wróciłaś ![]() 2-armor- nie wiem co , ale coś mi tu nie pasuje:/. 3-noga też jakaś dziwna. 4-buty-omg to chyba miały byc bohy nie? 5- demonka- trochę za podłużna 6-miecz-miecz nawet ładny 7-bp-patrz wyżej 8-napisy-patrz wyżej. 9-wyglad ogólny-jak wstałem od kompa i odeszłem na 3 metry stwierdziłem że nawet ładnie wygląda.(hehe wszędzie nawet;P) ocena-5/10 (ew 4,5/10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Thais//Aldora
Imię: Donnie Drako
Świat: Kyra
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jest pare błędów ale pozatym jest Cool
![]() Ocena: 7/10 Pozdro... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Fajny rysunek ........
![]() Po rysuj komiksy o tibi bo fajnie rysujesz "Naprawde" ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Żory
|
![]() Jak odesłem od kompa na 3 metry to mi prawy bok niepodobał Demona Shielda a te BOH'y to inne są i kroce jest zaszerokie a ocena 7,5/10
![]()
![]() |
#15 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Imię: Druidunio
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lass - 07-07-2005 o 13:35. Powód: zgubiłem 'i' xD |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Jeśli ktoś czegoś nie umie lepiej nie znaczy, że nie potarfi znaleźć błedów -,-... @Topic Mi się tam podoba, ale te nogi... A szczególnie krocze, za daleko od siebie. Koleś wygląda jak Cowboy (jak się to pisze? >,<) Demon shield troszke krzywy ale ujdzie! (W tibii też jest jajowaty !!) Jeszcze meicz, rękojeść jakaś dziwna ale mogła by być gorsza więć będe cicho ![]() Ogólnie rysunek całkiem, całkiem...
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie podoba mi sie, ale wiem ze wielu ludziom rysowanie sprawia przyjemnosc pomimo ze im to nie wychodzi. Takze good luck w dalszej pracy, jesli masz wogole zamiar cos tworzyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Jakoś mi ten rysunek niepasi.. proporcje są 5,5... jakby liczyć do końca paców było by 6 (bardso niska osoba) ale.. mierzy się do pięt..
Może mi się niepodoba, ale autor pracki powinien dalej pracować bo widać że ma jakieś zdolności. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
![]() |
![]() Cytuj:
Jajajajjaja. Jak ja to lubie... "Sam cos narysuj ty piiiiiiiiiiiiii!!&^@*#^!" Eh... wystawia prace, wiec liczy sie z komentarzami, nie? Zreszta Zaglada dobrze mowi. Widac ze nie ma "miekkich" rak, bo wszystko jest takie... nienaturalne. Te wlosy... tez brzydkie. Twarz - zbyt uwydatnione policzki. Tam by sie przydalo lekkie cieniowanie. Barki postaci schodza w dol. Nog juz nie bede komentowac... Rece sa trudne do zrobienia, a tu nienajgorzej wyszly, chociaz moglobyc lepiej. \,,,/^.-\,,,/
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 07-07-2005 o 19:05. Powód: Powtorzenia \,,,/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() Ciesze się że mój obrazek wam się nie podobał(przynajmniej nie wszystkim)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |