|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Mam taki w****iajacy zasrany w dupe problem. Juz nie wyrabiam ****a. Drugi raz bym wszedl na nowy server ale za c***a nie moge bo co mi sie skonczy kolejka to wyskakuje okieno:
Cannot join to server. Connection timeout. Chyba ****icy dostaje... na poczatku z 130 miejsca i wy***alo mnie z kolejki po 3 h czekania a teraz wy***alo po kolejnych 3h. no ****a mac chyba oszaleje... WTF ****A [edited by MayGyver] zapraszamy za tydzien jak ochloniesz
Iridia Vorment Firefist Royal Paladin 32 lvl 75/60 m lvl 13 A bylo : 33 lvl skills 76/61 m lvl 14 <*&*> ReTiReD <*&> Ostatnio edytowany przez MayGyver - 07-07-2005 o 07:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na emeryturze
Imię: Twoj stary!!!
Gildia: Twoj stary familly!!!
|
![]() Ojj Vorm, Vorm i ty sadzisz ze sie wbijesz dziecko??? Odpusc se to -.-
![]()
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaj ryj i mnie nie w****iaj. ****a ****a ****a mac pierodlona ja *******e w dupe ***ane ****a mac c***ostwo *******one ****icy dostane *******IC ****A Z***ANEGO CLIENTA.
NORBI DO DOMU Edit: patrz awatar ... ,,|,,
Iridia Vorment Firefist Royal Paladin 32 lvl 75/60 m lvl 13 A bylo : 33 lvl skills 76/61 m lvl 14 <*&*> ReTiReD <*&> Ostatnio edytowany przez Vorment - 06-07-2005 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Schowaj sie bachorze -.-
![]()
||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vorm,poprostu siedz cały czas i pilnuj,jak Ci się to pokaże to szybciutko się połączaj,będziesz na tym samym miejscu...
I jeszcze jedno:To by lepiej brzmiało jak byś w połowie brzydkiego słowa wstawiał "." (kropke ![]()
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Te dziecko ze zryta morda to ty??
@Up : Co do tej kropki to masz racje xD Admini i Modki nie dawajcie temu dziecku pkt. karnych za to ze mnie zbluzgal - to moj kumpel xD
Ostatnio edytowany przez Dreamersik - 06-07-2005 o 23:22. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra Dobra juz lece sie chowac.
Btw takie cos na priv msg matole wiec przestan tu postowac. A po drugie nie skacz bo w rl dostaniesz ![]() Odpowiedz ktos WTF... albo co mam zmienic --.--
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Pewnie zaraz dostaniesz kilka pkt. karnych za bluzganie na innego Użytkownika...
Ja też miałem kiedyś takie problemy, ale gdy szybko wybierałem tą samą postać to byłem nadal w kolejce, ale nie na końcu, tylko tam gdzie skończyłem ![]() To wszystko.. Nie musisz robić głupich tematów ale jaja po co ja to jeszcze pisze dobra. Narqa ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eee nie wydaje mi sie ze jak szybko sie przelacze to zostane w kolejce ... a co do tych kropek to wlasnie o to mi chodzilo zeby tak post wygladal... bardzo dobrze wyraza moje samopoczucie -.- na loozie bym mial ****a z 5 lvl a tak c*** ... Co do tego "obrazania" ... my sie znamy z RL wiec se tak na loozie wrzucamy ![]() ![]() n/c
Iridia Vorment Firefist Royal Paladin 32 lvl 75/60 m lvl 13 A bylo : 33 lvl skills 76/61 m lvl 14 <*&*> ReTiReD <*&> Ostatnio edytowany przez Vorment - 06-07-2005 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() nie przeklinaj tyle synek bo to źle wyglda i jest nie ładne, a to co opisujesz to taki zwyczajny pech, nie ma sie czym podnicać, jak nie dziś to jutro bo to tylko gra, poza tym i tak byś sobie nie poexpował [;
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#12 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiem ci że ty dziczyzna jesteś, i czuje że ci gramlinek mana da... i dobrze.
Musisz zrobić tak, jak jest connecting time out, to sledz kolejke i szybko sie wbij! to nie cofnie cie w kolejce a cie zaloguje...
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie macie co do napisania poza tym, ze lamie regulamin to nic nie piszcie, ok ?
Albo piszecie dlaczego tak jest/ co moge na to poradzic albo stfu A za wulgaryzmy... Uhm czy wy widzicie jakies wulgaryzmy ? bo ja nie .. same "***" wiec chyba nie przeklinam, prawda ? Skad wiecie ze wpisalem w poscie "kur ITD" z nie "kur***" (3x *)
#15 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() No rzeczywiscie nie widze tu zadnych wylgaryzmow ale powinienes sie troche pochamowac -.- Nie moja wina ze zauwazyles newsa o servach dopiero o 18 :/
Ostatnio edytowany przez Dreamersik - 06-07-2005 o 23:35. |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bramka numer 1)Słabe i niestabilne łącze bramka numer 2)duży ping (sprawdz sobie,najlepiej na onecie ![]() i bramka numer 3)może masz coś zwalonego z klientem Tibii =.="
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() ja tam jestem teraz 30 w kolejce i zaczne walic kite chyba jak wejde hahahahah
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() najsmiesniejsze jest to jak bardzo sie denerwujesz tym, ze nie mozesz grac. conajmniej jakby ci matke zabili albo gorzej >.<
|
![]() |