|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Mam duży problem z noobami gdyż gdy ja se trenię oni podchodzą i zabijają mi potwory na których trenie niestety jestem na Celeście a ten sewer to no - pvp więc nie mogę im skopać za to tyłka jeśli wiecie coś cokolwiek jak ich odstraszyć od swojej noobiarskiej roboty napiszcie !!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co można?
znalezienie zacisznego miejsca - to podstawa ignorowanie - jak ja trenuje, mam na to sporo czasu i nie reaguje na ubijanie mi stworów, zawsze będzie następny resp. W koncu delikwentowi sie nudzi wyzwiska - to tylko dolewanie oliwy do ognia, nie warto logout i wpadnięcie na trening później - może noob'a juz nie bedzie, moze zajmie sie kims innym ubijanie jego stworow - jesli on expi a przy okazji ci przeszkadza, zaczynasz za nim biegac i wszystko lejesz. Niektorzy uwazaja, ze w ten sposob w sumie zachowujesz sie tak samo noobowsko jak on, ja nei mam zdania, nie stosowalem, gdyz u mnie zazwyczaj konczy sie na metodach 1 i 2.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Ja na szczęscie nie gram na no-pvp
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Zdobyc jego daje osobowe, pojechac do jego miasta i mu n.a.j.e.b.a.c
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Jets malo sposobow najlepiej dac logout i potrenic pozniej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Romdiru
Profesja: Knight
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja osobiscie zawsze jak trenilem na Non pvp to kolesia olewalem a pozniej jak go gdzies na cycach spotykalem to szybki block i koles widzi You are dead ;]
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Chorzów
|
![]() tez gram na celescie i tez mam ten sam problem moze dlatego ze celesta toz biorowisko n00bow zlodzieki i k**w (sorry jesli kogos urazilem ale jestem wku****** bo moj "niby kumpel" ukradl mi bohy nick Golden The Songo jakby ktos pytal nie ufajcie mu!! ostrzegam) jak ktos mi wybija potwory w czasie treningu to zazwyczaj olewam to i ide na innego miejsca lub jak mam zly humor to mecz delikwenta mocno go wkurzajac: blokujac mu respy, zabijajac mu potwory, chodzac za nim itp...
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niekoniecznie.Naprzykład zlurowanie GS'a z PoH'u jest nielegalne,sle już zlurowanie cyclopa do Thais (jest skąd: ) ) już =NIE= jest nielegalne. I akurat to co powiedział o rootach jest legalne,może chciałem mieć dużo naraz do ubicia a on przyszedł i się przeżuciłi ?Hm ?Zastanów się =.=
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san Zluruj na nich coś,dużo słabszych potworków,np zluruj na niego 20 rootów. Rulowanie jest nielegalne wedle praw tibijskich. Cytuj: Oryginalnie napisane przez Polewkin szybki block i koles widzi You are dead ;] Czyli trap. Też nielegalne. Panie Rycerz Marixon pan jestes dla mnie spamer.Przeciez mogles to wszystko (nademno ![]() ![]()