|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() na początku chciałem powiedziec, że uzyłem magicznego przycisku szukaj i owszem znalazło pare tematów z tym problemem ale w żadnym(może przeoczyłem?) nie było odpowiedzi po ilu znika ten ban na ip. Mówili niekotrzy ze 24h, inni ze 21 dni :|. Jak ktos wie dokładnie to prosze o odpowiedz ile to trwa.
PS. mam siec lan i to nie moja wina ten ban ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Jesli pisze 'Your IP adress is banished for 30 minutes' to bedzie to okolo 30 minut i bedzie i znikac i sie pojawawiac i tak w kolko...
A jesli tylko 'Your IP adress is banished' to nie wiadaomo na ile bo nie wiadomo za co. Najlepiej sprawdz w 'My account' na www.tibia.com . Jesli tam nie bedzie nic napisane to nie wiadomo na ile i masz problem, bo ktos z takim samym numerem IP mogl cos narozrabiac... @down Mozliwe, ale wtedy ten ktos musial by BARDZO narozrabiac co jest malo prawdopodobne, ale zawsze mozliwe...
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 07-07-2005 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() up:
no właśnie pisałem że to nie moja wina i nic nie pisze na moim koncie ze mam bana czy cos;/. Jakis lamus z mojej sieci cos zrobil.... A to możliwe ze na zawsze ? :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() @up Chyba tak ale malo prawdopodobne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no to fajnie jak na zawsze by mi sie ban trafił ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() up:
tak myslalem ze ktos to napisze -.- NIE nie tylko o tibi!. Ja calmi dniami mam lagi wiec na polku jetsem albo cos innego robie a tylko noca troche pykam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia ![]() A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jeszcze chciałem sie zapytać czy cipsoft może coś z tym zrobić?(zeby rozwiazac wlasnie taki problem), czy niestety nic sie z tym nie da zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Też to mam ... też założylem temat. Co Ciekawsza pierwszy go zalozylem ale moj skasowali bo nie uzylem [szukaj] :/ sorrki ale czegos takiego jeszcze nie bylo... Sorcerer(czy jak to sie tam pisze
![]() @Edit. Mam to od wczoraj ...
Mniej chamstwa na forum Wiecej pomocy! Ostatnio edytowany przez Sakumil - 08-07-2005 o 08:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja tez niestety mam ten problem.....nic nie zrobiBem nie cheatowalem.....nic tylko trzeba czekac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byłbym gotów Cię op...ochrzanić ale rzeczywiście,sam też szukałem i nie znalazłem tego co Cię interesuje.
A więc,sam miewałem często takie problemy,więc czekałem 2 dni i było po wszystkim...
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhinus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Rose
Świat: Nova
Poziom: 55
Skille: 22/28
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() u mnie pisze ze account disabled for 5 minutes please wait, czekam te cholerne piec minut I NIC!! juz trzeci dzien sie siekam z tym
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Gostyń Poz.
Stan: Zbanowany
Imię: Satuk Ironbeard
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 36
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Widze że juz kilka osób przez to przechodzilo :? teraz przyszła kolej namnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: z buszu :)))
Stan: Na emeryturze
Imię: Karima
Profesja: Druid
Świat: Samera
Poziom: 27
Poziom mag.: 40
|
![]() Właśnie dowiedziałam się, że moje IP tez zostało zablokowane, też jestem w sieci LAN i nie mam żadnej informacji na jak długo - master czajoh.
Jest po prostu napisane, że banished i koniec ![]() Czy ktoś może doradzić jak się z tym problemem rozprawić? Każdy zainteresowany może przeczytac post na forum Tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=951184 Ostatnio edytowany przez Karima - 16-09-2005 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
![]() |
![]() dzięki Karima ......niestety tez mi się trafiło IP banished :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Imię: Darker Galit
Profesja: Knight
Gildia: Narazie nie ma :P
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
![]() niestety tez trafiło mi sie ban na ip =/ oyczwiscie przez kogos w mojej sieci LAN starsznie jestem wkurzony w dodatku ze od nie dawna mam PACC'a. Licze na to, że odblokuja te ip zaniedlugo a jak nie to nie wiem co zrobie =(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: veno xD
Stan: Aktywny gracz
Imię: MoTz
Profesja: Knight
Gildia: Apocalypticans
Świat: CeLeSTa
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam to samo ! ! ! ;/ Jestem w tej sieci co Crane ale to na 100 % nie moja wina
![]() |
![]() |
![]() |