|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Imię: Fox of Desert
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 19
Skille: 20/23
![]() |
![]() Nick: Fox of Desert
LvL: 17 Profesja: Rooksleyer Skille: 19/22 magic 0 ![]() Status konta: facc Staż gry: 2 lata Aktywności: Latem 6 h ,kiedy szkoła 7 h tygodniowo ![]() Postaci jest troche stara bo ma około roku ale dopiero nie dawno zaczałem normalnie nią grać ![]() W sumie jestem pożyteczny bo nigdy nie odmówie niestety to też ta wada przez to wolno expuje. Słucham muzyki klasycznej i muzyki z filmów ![]() Jeśli chcecie mnie przyjąć jestem skłony płacić 100 do 200 gp miesięcznie. Informacje na ten temat odbieram przez GG 2772485 można też pisać do mnie e-mail na [email protected] Ostatnio edytowany przez Fox z pustyni - 26-07-2005 o 15:24. Powód: poprawa skilla |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nick: Wenelutis
Lvl: 40 Profesja: Elite Knight Skille: 72/70 5mlvl Status konta: pacc Staż gry: rok Aktywność: 3-5h/dzien Coś o postaci: do 22 lipca mam bana, pacc konczy mi sie 9 wrzesnia - nie przedluzam [rok szkolny...] Coś o sobie: --- Informacje dodatkowe: jestem zainteresowany dojsciem do gildii, w ktorej jest rekrutacja od lvla 35 lub wyzszego, tylko na pozycje vice-lidera
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Nick: Razoni Masir
Lvl: 12 Profesja: Knight Skille: 27/25 Mlvl:2 Status konta: FACC Staż:18 dni Aktywność: Latem 4 godz. dziennie w czasie szkolnym 1 godz. dziennie Coś o postaci: Powoli expie, nie cierpie walczyć PvP, Protector-Royal Biertjuh Coś o sobie:Słucham Hip-Hopu, i poza tibią gram na Xboxie. Św ieerzo upieczony Gimnazjalista. Nieważne
Love, Fight, Belive, Honor... ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bronas - 23-08-2005 o 19:55. Powód: Zmana skilli i lvl |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nick: Hitmanus
Lvl: 9 Profesja: Sorcerer Skille: 14/16 mlvl:4 Status konta: FACC Staż: 10dni Aktywność: Wakacje-7 godz. Szkoła-3 godz. Coś o postaci: Lubie expić, Pvp z równymi sobie levelami, ucze się na błędach. Coś o sobie: Słucham rocka , punku, trash metalu i amerykańskiego rapu.Jeżdże na desce, gram na gitarze i gram w TIBIE! Dodatkowe: Potrafie nawiązywać nowe znajomości, nie jestem wstydliwy. Szczęście w zdobywaniu dobrych itemów. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Nick: Rhurg Danos
Lvl: 10 Profesja: Druid Skille: 17/18 mlvl: 10 Status konta: FACC Staż: ponad 3 miesiace Aktywność: ok. 3 godzin dziennie Coś o postaci: Lubie expić i robic runy a potem z nich zabijac potwory. Coś o sobie:Lubie gry online i interesuje sie kompami i gram w TIBIE! Dodatkowe: nie wiem co napisac |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nick: Iron Guridan
Lvl: 21 Profesja: Knight Skille: 55/50 4mlv Status konta: facc Staż gry:Rok Aktywność: 1h Coś o postaci: Waleczna chociaż słabe skile staram się nadrobić pomagam zawsze w potrzebie. Coś o sobie: Marcin 15 lat lubie football komputer gg 1080629 Informacje dodatkowe: Nie zabiajam nikgo bez potrzeby staram się wszystkich szanować.
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aknarus
Profesja: Knight
Gildia: Night Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 31
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nick: Kubajkus
Lvl: 19 Profesja: Knight Skille: 56/54 Status konta: facc Staż gry: 3 miesiąc Aktywność: 1-2 godziny <zależy> Coś o postaci: postac była na wyzszym lvl'u ale zostala zhackowana i cofnieta za 20 do 17lvl Coś o sobie: lubie gry RPG,słucham każdego typy muzyki i jestem lojalny wobec tych ktorzy sa tacy dla mnie Informacje dodatkowe: Nie jestem PK, za czasu hacku na mojej postaci kogos zabila, ale ja nie lubie zabijac.rzynajmniej nie mialem takiej potrzeby ![]() MOJE GG 3134792 Ostatnio edytowany przez Von Kubajkus - 16-10-2005 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nick: PodlY Tomaszek
Lvl: 22 Profesja: Knight Skille: 50/50 Status konta: facc Staż gry: 2 miesiac Aktywność: 3h w dzien szkolny w weekend 6h <zależy> Coś o postaci: jestem uwazny i staram nie dedac z czego zdarzylo mi sie to tylko raz.. i straszliwie chce nalerzec do Gildi ![]() Coś o sobie: oprocz Tibi moja gra jest LF2 *(klan [N-F] drugi najleprzy klan w Polsce) Informacje dodatkowe: Nie PK'uje duuuzo gram i jak mowilem straszliwie chce nalezec do Gildi... MOJE GG: 1695497 |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Leszno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Riggarton
Świat: Luminera
|
![]() Nick: Sorcerer Rado
Level: 16 Profesja: Sorcerer Skille: 17 club/ 19 shielding/ 24 magic level Status konta: FACC Staż gry: Rok Aktywność: Weekend - okolo 5h, szkolny dzień - 1h Coś o postaci: Bylem juz w gildii i podobało mi się ![]() ![]() Coś o sobie: Słucham hip-hopu i popu. Uwielbiam grać w Tibię i w siatkówkę. Informacje dodatkowe: Brak GG: 7757912 Ostatnio edytowany przez Raddoo - 13-11-2005 o 17:21. Powód: Zapomnialem dodać: nr GG: 7757912 lub na priv do postaci:D |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nick: Lord van Doom
Lvl: 20 Profesja: Knight Skille:51/49/3 Status konta: Facc Staż gry: A w sumie to bedzie ze 2-3 lata z duza przerwa ;D Aktywność: W sumie to codziennie po kilka godzin ;] Coś o postaci: W sumie silna nie mam problemow z potworkami walcze z rownymi sobie i expie ile mozna (narazie nabijam lvl) Coś o sobie: Slucham Rap-House Lbie Rpg i takie tam Jezdze na BMX Informacje dodatkowe: -.- Poland Rulezz Ostatnio edytowany przez Niger86 - 21-11-2005 o 10:10. |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Imię: Nie powiem
Profesja: Knight
Poziom: 13
Skille: 34/24
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nick
![]() lvl:13 Profesja:knight Skille:34/24mlvl2 Status konta:free account Staż gry ![]() Aktywność:kilka godzin dziennie Coś o postaci:nawet dobra,nabijam lvl narazie ale wolno expie ![]() Słucham:hip-hop.pop,metal,rap,rock. Informacje dodatkowe:nie ma GG:7861671 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Nick: Paker magik
Lvl: 15 Profesja: sorcerer Skille: 19/21 mlvl 18 Status konta: FACC Staż gry: hmmm tym nickiem to ze 2 tygodnie Aktywność: minimum godzine z reguly nie przekraczam 4 zwalszcza jak jest szkola Coś o postaci: Jesli chodzi o skladki do gildii to moge wrzucic bp runek ![]() Coś o sobie: Lubie piłke nożną i siatkówke, komputery, Tibie gry od R* a musyki slucham tej która mi sie spodoba Informacje dodatkowe: w sumie nic |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() nick/Maxo Umin
lvl/12 ale rosnie w zastraszajacym tepie profesja/knight skille/41/41 ale skiluje za 2 tygodnie beda 60/60 status konta/facc ale za 2 miesiace moze pacc stan gry/2 lata aktywnosc/3 godz jak wolne 2 godz dziennie jak szkola cos o postaci/ mam bardzo duze lvl moi koledzy zawsze mozna na mnie liczyc nie jestem pk i mam bardzo dobre eq cos o sobie/ jestem skate lubie rysowac grafitti sluchac hip hopu i jezdzic na deskorolca info dodatkowe/jeestem lojalny wedlug swoich znajomych ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Nick: Mortall Kombat
[b]Lvl:11 ja jaki jak nie 11 [i]Gram juz 2 lata [b]Profesja: Rokslajer ![]() ![]() ![]() ![]() [b]Skille:sword 17/defensywa 19 xD ![]() ![]() ![]() [b]Status konta:Normalne ![]() ![]() [b]Staż gry:2Lata i co wiecej pisac xD lol ![]() [b]Aktywnośćna :Wakacjach Feiiach i czasie wolnym 9 godzin na w szkolne 7godz. ![]() ![]() ![]() [b]Coś o postaci:ma 2 Exelent Depo i Exelent depo dwa i jest na postaci 4k choc jest na rooku [b]Coś o sobie: Slucham hip-hopu i rapu lubie Grac w tibie ![]() ![]() [b]Informacje dodatkowe: nielubie kolesi ktorzy pisza co chwile hunted (tacy ludzie nazywaja sie n00bami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nick: Mortall Kombat
[b]Lvl:11 ja jaki jak nie 11 [i]Gram juz 2 lata [b]Profesja: Rokslajer ![]() ![]() ![]() ![]() [b]Skille:sword 17/defensywa 19 xD ![]() ![]() ![]() [b]Status konta:Normalne ![]() ![]() [b]Staż gry:2Lata i co wiecej pisac xD lol ![]() [b]Aktywnośćna :Wakacjach Feiiach i czasie wolnym 9 godzin na w szkolne 7godz. ![]() ![]() ![]() [b]Coś o postaci:ma 2 Exelent Depo i Exelent depo dwa i jest na postaci 4k choc jest na rooku [b]Coś o sobie: Slucham hip-hopu i rapu lubie Grac w tibie ![]() ![]() [b]Informacje dodatkowe: nielubie kolesi ktorzy pisza co chwile hunted (tacy ludzie nazywaja sie n00bami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Gildia: Mens Of Black
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() Nick: Shin Cron
Lvl: 18 Profesja: paladyn Skille: 51/29/10 Status konta: facc Staż gry: 6 miesięcy Aktywność: 2 godziny Coś o postaci: wszystko ważne podałem Coś o sobie: słucham prawie wszytskiego co dobre Informacje dodatkowe: nie wiem co napisać
Dużo za dużo KB Ostatnio edytowany przez Shin Cron - 25-02-2006 o 20:02. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Nick: Rasciak
LVL: 22 Profesja: Sorc Skille: 30mlvl Status konta: facc Staż gry: poł miesiacą Aktywność: 3-5h dziennie Coś o postaci:nic dodać nic ująć Slucham System of a down a moim nałogiem jest Tibia Jeśli ktos jest zainteresowany przyjęciem mnie do gildii nich pisze na gg pod numer 1779995 |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
|
![]() O mNie:
NicK: Salco Clius LvL: 14 ProFesjA: DruiDek Skile: 13 mLvL StaTus Konta: Facc (NIedlugo moze pacc ;p) Staż Gry:1 rok (miaŁem Inne postacie) AkTywnoŚć: Codziennie GraM Ok.1-2 godz. Coś 0 PoStaci: Hmmm... No to LuBie GraĆ w Tibie. Często gram w kafei. CoŚ o sobie: Lubie słuchać HiP-HopCiu i RApU DoDatkowe iNformacje:#.# ![]() Ostatnio edytowany przez Ch3st3r - 22-03-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Nick:Rzez nad Rzeziami
Profesja ![]() Skille:48/30; mlvl:5 Status konta:FACC w wakacje zamerzam wykupić PACC Staż gry:Tą postacią gram około 1,5 tygodnia, ale miałem kilka kont, razem sumując grałem około 2 miesięcy. Aktywność ![]() Coś o postaci:Nawet szybko nabijam lvl, więc za jakies 3-4 dni będę mial 20 lvl Coś o sobbie:Gdy gram w tibie często słucham muzyki Informacje dodatkowe ![]() Ostatnio edytowany przez Robert93 - 27-03-2006 o 08:44. |
![]() |