|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca:
Nick: Feralrian Neth Lvl: 9+ Profesja: Knight Skille: 40/40/2 Status konta: pacc Staż gry: 2 lata Aktywność: 3-4 Coś o postaci: Mam na tym samym swiecie i acc 21 druida i 15 palladyna a najwyzszy lev jaki mialem to 53 więc nie myślcie, że jak mam 9 lev to noobem odrazu jestem... Coś o sobie:Lubie grać w piłkę nożną (ulubiony klub jaga ![]() Informacje dodatkowe:Nie kradne loota nie zabijam potworów nie Pkuje i takie tam...Cya |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masterr Szoro
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 29
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Nick:Masterr Szoro
Lvl:12 Profesja ![]() Skille:17\18\4 Status konta:facc Staż gry:1 miesiąc Aktywnosc:2-4 Coś o postaci:Mam na drugim acc paladyna 16lvl Coś o sobie:Ełk 13 lat Informacje dodatkowe:Mój gg to: 1640992 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Siema, siema! Szukam gildii! Oto moje dane:
________ Nick: Termith Peel lvl: 15+ Profesja: Knight Skille- 44/40/2 Status Konta: FACC (w Lutym bedzie PACC) Staż gry: Tą postacią gram tydzien Aktywność: różnie: Pon. 3-4h Wt. 4-5h Śr. 7h max Czw. 4-6h Pn. ile wytrzymam ![]() Sob. Ile wytrzymam Niedz. 5h PS: Są to dni szkole itd.. w Wakacje to mozna wilycz razy2 ![]() Coś o postaci: Postać jest sympatyczna, pomoże klanowiczom słabszym i tym lepszym, zapozycze gp troche jak bardzo potrzeba + często ratuje słabszych lvl-owców ktorych gonią PK! pk-owcy (8-15lvl) ![]() Coś o sobie: Bardzo lubie grac w piłkę nożną (nawet gram w klubie młodzików) lubie pływać, grac w siatkówke, przebywać w gronie kolegów/przyjaciół , lubie grać w gry komputerowe takie jak: -Medal of Honor: Wojna na Pacyfiku PL ![]() - i takie tam nowiutkie gry jak Most Wanted ![]() - NO I W TIBIE ![]() Informacje dodatkowe: NIGDY! nie atakuję noobów;p . chociaż ze względu na moj dosyc skromny lvl nie uważam sie za nooba ani nikt tak mnie jeszcze nie nazwał. Nie kradnę lootów innego gracza. -Chociaż czasem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nick: Masterr Szoro
LVL: 17+ Profesja: Druid Skille: 17\20\12 Status konta: facc Staż gry: 3 miesiące Aktywność: 2-3 godz Coś o sobie: Mój gg to: 1640992 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nick: Kostek Skce
Lvl: 20 Profesja: Knight Skille broń/tarcza/magic: 58/57/3 Status konta: facc Staż gry: miesiąc Aktywność: od tygodnia po 5-6h (puki co tak zostanie) wczesniej po 2-3h Coś o postaci: hmmm raczej nie mam sięczym pochwalic z racji starzu w grze, jedyne co mozna dodac to to ze postać nigdy nie była pk Coś o sobie: Cześć jestem Hubert pochodze ze Skierniewic gdzie tez mieszkam i pracuje (przed komputerkiem we własnym domku ![]() Kontakt email: [email protected] Ostatnio edytowany przez Kostek01 - 02-02-2006 o 12:38. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nick: Drut yo ziom
Lvl: 15 (ale dużo expie) Profesja: Druid Skille: 16sword(po co mi?)/20shielding/10mlvl Status konta: FACC Staż gry: ~1,5 roku Aktywność: najmniej pół godziny dziennie ![]() Jakby co to pisać w grze albo na gg:7011476 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Nick: Drut yo ziom
Lvl: 15 Profesja: Druid Skille: 16sword(po co mi?)/20shielding/10mlvl Status konta: FACC Staż gry: ~1,5 roku Aktywność: najmniej pół godziny dziennie ![]() Jakby co to pisać w grze albo na gg:7011476 Ostatnio edytowany przez Yo Ziom - 05-02-2006 o 13:18. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nick:Macioska of Antica
Lvl: 12 Profesja: Druid Skille: 13/26/5 Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: 2 miesiace Aktywność: 2-4 godzin Coś o sobie:Jestem Maciej lubie grac na komputerze, intersuje sie sportem i tyle. Jak cos to pisac na gg 9227255 |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Nick: Corgar frizz
Lvl: 16+ Profesja: Knight Skille:55/57 3.5 mlvl Status konta: facc ale w wakacje bedzie pacc Staż gry: okolo 1 rok Aktywność: Czasami siedze 10h, czasami mnie niema w grze 2 dni, ale tak srednio 3-4 h dziennie Coś o postaci:To jest moja 3 i dzieki world trade ma świetne eq Coś o sobie:Uwielbiam dobra muzyke i nie ograniczam sie do jednogo rodzaju muzy, ogólnie staram sie nie "szufladkować" ludzi. Informacje dodatkowe: Przyjaciele.Honor.Gildia ( oczywiście w tibii, nie w rl ) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() nick: morpherus adix
lvl: 10 profesja: paladyn skile: 40/32/0 status konta: facc staż gry: ok. 5miesięcy aktywność: mniej więcej ok. 2h dziennie cos o postaci: jest to moja 3 postac w grze. Więc wiem o co kaman ![]() cos o sobie: nazywam sie adrian. lubie grac w tibie i słuchać dobrej muzy ( dobre techno i hip-hop) info dodatkowe: nie miłem nigdy pk, hunta itp., nie kradne cudzych lootów. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nick:Sarmarest Juaria
Lvl: 20 Profesja: knight Skille: 48/45/3 Status konta: facc Staż gry: 1 rok Aktywność: od 2h do 6h Coś o postaci: Narazie mało skilowalem ale teraz se chcem dobic 60/60 Coś o sobie: hh to moja muza Informacje dodatkowe:nic |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Doris Amithaus
Profesja: Knight
Gildia: Niestety nie ma ;(
Poziom: 11
Skille: 23/18
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Nick: Doris Amithaus
Lvl: 9+ Profesja: Knight Skille: Ćwicze narazie są takie: 22+/16+*/1+ Status konta: facc Staż gry: od początku roku mały lvl dlaego, że grałam inną postacią i miałam nią 26lvl ale mi ją zchackowali Aktywność: oj dużo ale w te wakacje miesiąc przerwy (obóz harcerski) Coś o postaci: Mam mało defa bo wale z oburęcznei broni (war hammer) Coś o sobie:Słucham techno, cluba, hiphopu i rocka. Informacje dodatkowe:Tak w sumie to już wszystko szukam gildii i bardzo chciałabym ją znależć jak najszybciej. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nick: Tomasz Rookstayer
![]() Lvl: 2 Profesja: Rookstayer Skille: 14:sword 14:shield (ciągle trenuje do 25/25 ![]() Status konta: facc Staż gry: około 2 lat ![]() Aktywność: 3-6h ![]() Coś o postaci: Hymn...Nigdy nie padłem nią z nikim nie zaczynam ![]() Coś o sobie: Kocham Warcrafta III,Słucham Techno ![]() Informacje dodatkowe: Szukam Gildii Dla Rookstayerów na Antice licze na odpowiedzi ![]() __________________ |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drah Sharpshooter
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 85
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
|
![]() ~* Antica *~ Nick: Drah Master Mage Lvl: 7 Profesja: Rookslayer "Ma być Sorcerer" Skille: 0 Magi,Skille niepamiętam Status konta: Facc Staż gry: 4 lata Aktywność: Po 10-20h dziennie ![]() Coś o postaci: Jestem graczem posiadającym doświadczenie ponieważ biłem w 2 tygodnie 42 lvl na świecie non-pvp "Menera" na faccu nick : Drah Master Knight Coś o sobie: Jestem jaki jestem ![]() ![]() Informacje dodatkowe: To wszystko... ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nick: (jak ktoś jest mną zainteresowany to podam)
Lvl: 18 ![]() Profesja: Sorcerer Skille: mlvl 13+ ![]() Status konta: facc Staż gry:niec ale2 miesiące gram na tej postaci(ale miałem wcześniej 2 postacie okres okolo 1 rok) Aktywność:minimum 30minut max to ile wlezie(ale wszystko zalezy o zajęć w sql) Coś o postaci:świat Trimera zmiezam ku temu aby uleprzac swoja postać Coś o sobie: przy grze słucham muzyki gatunek nie ma znaczenie tylko nie klasyczna, Informacje dodatkowe:najlepiej pisać na gg 2274040, pisać zawrze bo moge bys niewidoczny Ostatnio edytowany przez franklin2991 - 17-12-2006 o 20:34. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Nick: Hell Furry
LvL: 10 Profesja: Knight Skille: Axe - 23, Shield - 17 Konto: Facc Staż gry: Jestem początkującym graczem, gram od jakichś 2 tygodni Aktywność: to zależy, raz mniej, raz więcej od godziny do kilku w tygodniu a w weekendy oczywiście więcej. Coś o postaci: Szukam przyjaznej gildii na serwerze Antica, jestem zawsze chętny do gry i przydałby sie ktoś kto by wytłumaczył co i jak ;P Coś o sobie: Nie lubie pisac o sobie ![]() Info: Jestem manner graczem, nie kradne, nie oszukuje, nie czituje ![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Tychy
Imię: Adela Gem
Gildia: Hardcore Hero
Świat: Honera
Poziom: 27
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Nick: Adela Gem
World:Honera Lvl: 29 Profesja: Druid Skille:33 mlvl Status konta: facc Staż gry: niecaly rok Aktywność: 3-5h Coś o postaci: Eq P set crown helmet crown shield quagmire rod volcanic i toche kasy w dp na hunty Coś o sobie: slucham hip-hop i innych tego rodzaju muzyki lubie filmy wojenne itp. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Posty: 541
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nick: Sorcerer Rephart
Lvl: 18 Profesja:Sorc Skille: 19 mlvl Status konta: facc Staż gry: 1,5 roku Aktywność: 2 godziny Coś o postaci: Postać stara z dobrym eq Coś o sobie: Lubie piłke nożną Informacje dodatkowe: Świat Titania |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: venore xD
Imię: Tock The Dragon
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 15
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Nick: Pan Sneasel
Lvl: 11lv Profesja: Knight Skille: 17/19/0 Status konta: facc Staż gry: Od wakacji tego roku(około pół roku) Aktywność: 2-3h Coś o postaci: Jestem zaawansowanym graczem. Często gram, znam parę miejsc respawnu potworów. Coś o sobie: Lubię gry RPG. Gram w sitakówkę. Informacje dodatkowe: Potrafię w tibii w jeden dzień wyćwiczyć z 1lv nawet do 5lv. |
![]() |