|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Gdzie moge expic z summonami dla 20lvlu bo moge juz summonowac chociaz na sorcu mam 19lvl a musze szybko 20lvl zrobic mam eq p-set crown helm i war hammer
![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Hmmmmmm idz lepiej na roty dwarfy do 20 lev szybko dobijesz na nich a jak ne to.... moze cyce... slimy.... ale wez hmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() czyli na czym mam expic 19lvl sorc 31mlvl pacc no bo na rotach to trwa strasznie dlugo :/
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() ja to summonuje Fire Elementala, i chodze z nim na trolle. Z loota mam:
-liny: 8 gp -Wooden shieldy: 5 gp -hand axe: 4 gp -leather helmet: 4 gp -Speary: 3 gp. Czasami wypadnie mi silver amulet, to summonuje Dsa i chodze na waspy. Czasami z kolegami chodzimy na minotaury, ale tylko wtedy jak blocker przyjdzie. Trzeba mu wtedy kupić jeszcze Dwarven shielda, gdyż wypadła mu przy ostatniej wyprawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: nah :)
Imię: Thalcon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Monastery of Death
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Ja bym Expił do 28lvl, 2/ds i na dragi ( pojedyńcze respy) Lecz to tylko moja sugestja MINO-VADER, TY CHODZISZ Z FE NA TROLE, NIE LEPIEJ KUPIĆ WAR HAMMERA I Z NIM UBIJAĆ TROLE?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem! HUahUAHuAHuHAuHAu ![]() Ostatnio edytowany przez Xhacker - 08-07-2005 o 10:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice
Świat: Galana
![]() |
![]() Skoro masz pacca to mozesz isc expic na larvy, chociaz nie wiem czy eg nie masz za slabe najlepiej by bylo jak bys kupil skull staf i jakas dobra tarcze i mysle ze wtedy by bylo dobrze na nich expic bo exp jak dla sorca/druida jest dobry na nich.
|
![]() |
![]() |