|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Wiem , ze bylo duzo tych tematow chodzi i o to : czy jezeli ktos uzywal MC i dostal IP bana , czy moze zaplacic za to kare czy tylko nauczke zeby nie robil tego wiecej bardzo sie boje bo mnie przylapano na MC nie wiem jak ale OK ogladajac film i trenowalem mlvl :/ kolega o tym wie i sa problemy bylismy w cafe i nie da sie zmienic IP poniewaz jestemy w STALYM ŁĄCZU , i maja przyjsc dzisiaj i cos z tym zrobic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Najwyraźniej GM zauważył w pobliżu twoiego kolegę, sprawdził wasze IP i wywnioskował, że urzywasz MC. Masz dwa wyjścia: a) Czekać do zakończenia bana b) Napisać do GM'a (wbijasz na konto na www.tibia.com i tam przy banie powinieneś mieć jakiś guziczek, niepamietam już nazwy) że to nie było MC a poprostu macie sieć LAN z wspólnym IP. I musisz to jeszcze jakoś udowodnić, niestety to twój problem ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35