|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D
|
![]() Witam!
Postanowiłem jednak nie umieszczać zdjęć w dziale "Tylko Elysia" ponieważ będe często aktualizował temat. Ok to zaczynam: 15 level: ![]() Tu na smoczku ( Padłem, bo chciałem iść po ciało które tam widać, ale niestety znowu lag i znowu ded ![]() ![]() 20 Level ( Tylko raz użyłem TBI, widać ją na tym screenie ) ![]() I stan postaci na dzień dzisiejszy: ![]()
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() Fajne screeny daj więcej! Co za zbieg okoliczności że mój knight ma takie samo eq
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Fajny nick.
![]() @up p legi, noble armor i dark helmet a co to za atrcza to niewiem może dragon sheield. Ostatnio edytowany przez Wypas - 08-07-2005 o 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszelkie uwagi proszę kierować do Ślimaczka
![]() Ściągniete z tej strony ![]() PS: Ta tarcza to Dragon Shield ( Nie widać? ![]() PS: Piszę na Kaczim, bo nie chciało mi się przelogowywać ( U niego jestem ![]() ![]() Down: Żęrzy? Gram na Elysia. Wypas: Taki nick jest, bo kiedyś taką rodzinkę sobie stworzyliśmy ![]() Już coś zaczynaliśmy osiągać, to się rozpadliśmy...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 08-07-2005 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() wzdycham na widok twojch żęczy a tak po za tym na jakim serwerze grasz??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Screeny same w sobie nawet spoko [poza tym TBI :>]
Dlaczego zmieniłeś Spr na taką porażke? P-legi wyglądają jak za duże o kilka rozmiarów szare dresy... A teraz troche krytyki: http://forum.tibia.pl/showthread.php...2&page=1&pp=10 Zajrzyj tam i zastanów się nad swoim nickiem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
Ja się staram o namelocka, ale to kumpel wpadł na taki pomysł, aby taką rodzinkę stworzyć. I zamiast nicków z końcówkami mieliśmy nazwy.. pozycji? w rodzinie... Dodany sreen: Ponieważ mam charka jednego, który służy do tępienia noobków pod depo, postanowiłem to wykorzystać, zabiłem, a potem była obstawa ![]() ![]() Lecz padłem, bo nikt nie zdążył powiedzieć Creghanowi, o tym co się stało... Padłem jednym strzałem sd ![]() PS: A to co widzicie w pasku Tibia, to nie żaden cheat, tylko program ExpCounter ściągnięty z tibianews.net żeby potem nie było, że cheater ![]()
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on Ostatnio edytowany przez Killah od kacziego - 08-07-2005 o 18:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Ooo ściągne sobie ten program z tibianews =]
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: gdzies w polsce
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Titania
Poziom: 7
![]() |
![]() Fajne fotki czekam za wiecej.Mialem kiedyś ten sam spr
![]() Na początku jak zobaczylem ten temat to troche go źle zrozumialem ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem że strasznie głupi nick ale co zrobić
![]() Tu dam dalszą część zabawy pod depo w zabijanie ![]() ![]() ![]() I wkońcu skutki tej zabawy ![]() ![]() Aż wkońcu musiało się to stać ![]() ![]() Mam nadzieję zdobyć 4mlvl jutro, więc zacznie się ostry exping ![]() Jutro postaram się wrzucić coś ciekawszego ![]()
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on Ostatnio edytowany przez Killah od kacziego - 08-07-2005 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Żory
|
![]() Z kad //skąd// masz taka grafe tez chcialbym taka grafike powiedz mi jak ja zrobiles plz
![]() Ostatnio edytowany przez p.l - 08-07-2005 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Grafika od Slimaczka ( Pozdro ![]() Edit: Mam taką samą, wszyscy mamy taką samą ( Wszyscy = Kumple ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 08-07-2005 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne sprity
![]() Patrze na temat mysle se znowu jakis durny temat w zlym dziale ^^ ale sski zarabiste ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() OMG! Jaka grafa
![]() Na tym lvl powinieneś mieć 4mlvl, i jeszcze wchodzisz na draga bez 4mlv? To troche glupie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wy ciągle o tej grafce
![]() J Ciągle prubuję zareportować się, lecz ani razu mi nie odpowiedział... Ale czekam cierpliwie ![]() Nawet nie wiecie, jakie wiadomości dostawałem gdy stałem z red scullem pod depo ![]() Np. "Cześć! ej weź zabij "nick postaci"! wkurza mnie! zabijesz? plx". I takie podobne ![]() A pozatym jeden koleś stał się hunted przeze mnie (37 knight ) bo nie chciał zastopować, gdy mu mówili parę h-levli ( Pozdro Mike i Komisarz ![]() A co do mojego mlvl... Wolę expić, niż trenić ![]() Za bardzo czasem się rozpędzałem i tak się stało, że na 21 lvl mam 3 magiczny ![]()
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mariusz daj coś więcej bo temat zaczyna padać
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: GdYnia
![]() |
![]() Spoko SS'ki nic nadzwyczajnego i troche krótko ale da sie oglądać
![]() ~Zelen |
![]() |
![]() |