|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siemka All!!
Czy moim koledzy ja i innni muszą mieć takiego pecha żeby w 1 dzień być 7 razy schakowany. Moja postać on nicku Karasasa została schakowana, ale dlaczego istnieje cos takiego jak hacked. Czy CipSosf nie może namierząc tych, którzy hakują. I dawać im bana na IP do Tibi. Druid Karasasa miał: mlvl:46 lvl:21 Skils:axe 19/shielding 22 Już próbowalem "Accont lost", ale to nie pomaga wysyłają mi password, ale po 15 min znowu Hacked. Jeśli znacie sie na takim czymś piszcie mi posty...... Z góry dzieki i pozdrowienia |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() to twoja wina najprawdopodobniej... uzywales cheatow/wchodziles na jakies rozne dziwne strony/dawales komus acc i pass
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Puknij sie w glowe i nie graj wiecej w Tibie, tyle Ci powiem.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() O boze... Spowodu ze jest shackowany to juz cheaty albo passy dawal? Puknijcie sie w leb, sa rozne inne powody hackow.
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
napisz mi jakie?-.- szczegolnie jak byl druidem-.-\ EDIT: @down no to zeby ****a miec tego keya to trzeba wejsc na jakas strone/sciagnac cheat!
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 08-07-2005 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() moze key~~?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @morwi: masz na mysli np swiatlo ktore ty uzywasz? (temat z jego screenami)
![]()
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
alez ty glupi-.- zobacz kiedy ostatni raz dawalem zdjecia... bylo to w styczniu. a pozatym duzo sie zmienilo,np to ze nie mam juz passow do tamtego chara bo gram juz na innym swiecie... btw.nie rozumie takich ludzi jak ty: zkrytykowalem ci temat a teraz ty wyciagasz jakies moje stare tematy, i sie rzucasz nei wiadomo o co-.-
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() nie ma sie co kłocic o to bo topic i tak zaraz bedzie usuniety.
![]() a co do tego bana na IP to od czego jest neo+ ? Ostatnio edytowany przez saYo - 08-07-2005 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Co sie dzieje? to ci powiem
![]() Albo weszles na jakas stronke ze podajesz email itd. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewiem czemu ... ale dzisiaj ktos "probowal" mnie zhackowac ale mu sie nie udalo.
Wiec tak , czekam na pacca (powinien byc dzisiaj) i co jakis czas odswiezam stronke tibia.com gdzie bylem przez caly czas zalogowany. Nagle - Password is wrong. Biore Accaunt Lost i to ze zgubilem password. Ok przyslali jakis tam kod. Przysłali nowy password. Ale co jest ? Ciagle jest accaunt disabled for 5 minutes. Wkoncu udalo mi sie zmienic do wszystkiego passy ![]() A koles dalej probowal sie wbic na konto >.> |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Zadnych cheatow ani dziwnych stronek, wystarczy ze ktoś u niego z sieci LAN sie troche zna na podpinaniu różnych rzeczy, i zapragnoł se pograć jego postacią.....
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Moim zdaniem powodem jest to, ze hacker zna twoj account nr i maila, na ktorym ejst konto oraz password do maila. Zmien se haslo na mailu i wyslij password na maila raz jeszcze.
@ powody hackowania: Sa hackerzy, ktory hackuja po samym adresie IP. Nie musze miec zadnych keyloggerow, ale sa to juz wybitni specjalisci. |
![]() |