|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Żółto-NIebieski Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fub Kujawiak
Profesja: Knight
Gildia: Hitmans
Świat: Rubera
Poziom: 24
![]() |
![]() Mam pewien uciążliwy problem. Otóż grając w Tibię (gra on-line) pojawia mi sie komunikat o błędzie svchost "550 No such user (mistrz1213) -ERR [email protected] Notlocated". Reinstal Tibii nie pomaga. Po wciśnięciu OK ponawia sie on po kilku sekundach nawet jak nie wcisne OK to dalej bedzie się pojawiał i po pewnym czasie mam kilkadziesiąt(-set) okienek z komunikatem o błędzie. Nie wiem czym to grozi ani jak to zwalczyć. Błąd pojawił sie po jednym z formatów przed for,matem nie było takiego problemu. HELP PLZ!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() 1) Wiemy, że tibia to gra online (przecierz to jest forum o tibii
![]() 2) komunikat jest dość prosty, jest to błąd przy wysyłaniu danych przez keyloggera którego masz na dysku twardym. Przeskanuj komputer jakimś spy warem, jeżeli to nie pomoże to pozostaje ci format dysku. Pytania: czy używasz czetów? (Tibia NGG, TBI itp), czy sciągałeś Tibie ze strony tibia.pl lub tibia.com?
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Żółto-NIebieski Włocławek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fub Kujawiak
Profesja: Knight
Gildia: Hitmans
Świat: Rubera
Poziom: 24
![]() |
![]() OK używałem NGG ale nie pamiętam skąd ściągałem (w ch*j czasu temu to było). Jedyny Spyware jaki mam to Ad-Aware SE Professional (czy on wystarczy?). Przeskanować go wtedy gdy Tibia jest uruchomiona (bo tylko wtedy występuje błąd) czy to nie ma znaczenia?? Za pomoc z góry dziękuję!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Mi to się zamykało gdy wyłączałem proces svchost*****
Ostatnio edytowany przez Hieyan - 09-07-2005 o 14:26. Powód: literówka :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
Too Many Great Heroes Change To Murders Ostatnio edytowany przez evilKRIK - 09-07-2005 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |