|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Prośba, chcialem sie z kolegami wybrać na banshee, wszyscy mamy pacca i wysokie lvle, ale nie wiemy gdzie on występuje. Mozecie mi wytlumaczyc lub pokazac drogę do banshee? Z gory ty.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Są głeboko w kopalniach na ghost landzie. A tak w ogóle to na jakim świecie grasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() bylem na tym single banshe z kumplem ja walilem z d-lance + axe ring on z boltow + hmm ale skubana sie leczy zarypiscie malo ie padlem zagapilem sie i 1040 hp prawie do konca poszlo (22 hp)
nie jest znowu hiper silna 9raz tylko zaliczylem ciosa za 320) ale potrafi comba ladowac kilka strzalow po 100-200 hp w 1 sek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Bork ja tez znam takie miejsce koło thais jeszcze nie waliłem go ale słyszalem jego wrzaski i widziałem trupa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Mój koelga byl na tym spawnie kolo thais ,i z drugiego banshego wypadl mu blue robe,banshe sa bardzoo dobree,chcial bym sie przejsc na tem spawn kolo thais,ale nie znam dokadlnie drogi,mogly ktos pokazac mapke z dojsciem,albo jakoś wytluamczyc,btw,wiem ze jest tam blokada lvla[25],ale zadnego questa tam nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Dzisiaj zsolowałem taką małą piździawke pod tytułem Banshee ale to nie jest główna myśl jaką chciałem przekazac
![]() Generalnie odradzam , żadko wypada coś dobrego :/ 17:55 You lose 195 mana blocking an attack by a banshee. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja jeszcze widzialem ja pod pustynia, za sciana, a obok niej byl teleport. Nie wiedzialem ze ona taka szybka jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dojscie do pojedynczego spawnu Banshee : wychodzisz z thais, idziesz do latarni (tam gdzie dark shield) , nastepnie na poludnie, kolo zejscia na fibule idziesz w prawo (--->).Znajdziesz tam mala swiatynie.Zlazisz na dol, pokonujesz bugi (lol), uzywasz kilofa na ziemi
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nekro
Dzia ze satysfakcjonującą odpowiedz ![]() A wie ktos moze gdzie jest wiekszy resp?
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Ciężko jest pociągnąć wiecej niz solo ... ostatnio padłem bo piździawka mi wyje.....chała za 307 (no jak demon :O) ... średnio wali 120-180 , 35 lvla zbija w sekunde do deep red ale potrafi tez nie trafiac przez 30 sek ... tak mówił kumpel który grał moim charem ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Podziemiach ghost landu, droga jest bardzo ciezka , ale warto przynajmniej raz sie przejsc... ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() ej a banschi jest na powierzhni czy gdzies w podziemiah tam na poludnie od thais
bo nie hcial bym na niego trafic |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() A Na jakich lvlach chodzicie na Tego Banshee?
thx bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
Offtopic: I NAUCZ SIĘ PISAĆ PO POLSKU! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Mefisto Er
Ya - 45 lvl 55 m lvl master sorc I 3 kolegow: blocker 51 lvl 81/80 elite, 35 lvl 45 m lvl elder, 45 lvl 85/67 royal
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Opłaca się na nią brać jakieś summony czy za bardzo będzie one je jechać,czy lepiej sd i walić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Jak musi mieć minimum lvl bloker i skile ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() szybkie to cos jest??i jak mocno wali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Banshee udeża tylko z nut więc nie potrzebne są skile
liczy się tylko lvl <minimum 40> |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() heh uwielbiam coś takiego 1 temat na temet jednego potworka i tyle sprzecznych informacji, a więc tak
Banshee występuje na pewno na Isle of the Kings,jest także w podziemiach ghostlandu i jest własnie ten single spawn koło thais do którego są dwie drogi 1 normalna przez bramke z lv a druga od drugiej strony tlyko trza dwa razy kilofem się przebijać Co do siły i zdolności banshee to jest ona bardzo szybka i gdy ma red hp to się leczy jak po... i ucieka Sama walka to tak bije ona nie tylko z tych nutek bo ztego co ja widziałem walczać znią to rzucza jeszcze trucizne i paraliż.Z nutek bije mocno ale jest troszke przereklamowana bo idąc ekipą bloker pall i sorc na porządnych lv (40+) nie powinno się mieć żadnych problemów z zabiciem jej a i co do występowania to jest gdzieś razem z demonami na 99% ale nie wiem gdzie ![]() a co do invisible to też nie wiem ja użyłem stealth ringa a i tak mnie widziała ale kumpel druid przysięga mi na wszystko że on normlanie użyl czar "utana vid" i potem bez problemu zabił banshee bo go nie widziała... i podkreślam wbrem temu co czytałem na forum banshee na 100% się leczy hmm to chyba tyle ![]() |
![]() |
![]() |