|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Illidan Koshi
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 17+
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam problem gdy sie loguje na tibie(wszystko poprawnie wpisuje)wyskakuje mi "account number or password is not correct"nie wiem czym to jest spowodowane, chociaż wcześniej grałem normalnie i nic sie nie działo a po chwili samo mi się wylogowuje i a ja wybieram na nowo swoja postać i własnie wyskakuje mi powyższy komunikat "account number or password is not correct".
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Zostałes schackowany. Jeżeli pamiętasz e-mail na jaki założyłes konto to dobrze. Wiec słuchaj.
1.Wchodzisz na http://www.tibia.com/ 2.Tam po lewej strone masz My Account klikasz w to. 3. Wyskakuja ci okienka w które masz wpisać swoe passy-niewpisujesz. Klikasz "Account lost" 4.Teraz wpisujesz w okienko jak twoja postać sie nazywała i bierzesz "Submit" 5.Teraz wybierasz ostatnią opcje czyli "My account has been hacked." 6.Zaznasz jedyna opcje jaką masz czyli "I confirm that I have removed the security problem of my account." I Submit. 7.Teraz musi być zaznaszona opcja na samej górze "Yes, send it by email." Wpisujesz e-mail na jaki zakładałeś konto i account. 8.NIe zaznaczasz żadnej z 3 opcji które masz poniżej. Klikasz submit. 9. I w tej chwili nowe hasło zostało wysłane na twój e-mail. 10. Wchodzisz na swój e-mail np. http://www.tlen.pl/ wpisujesz login i hasło. 11. i masz wiadomość od tibia. 12. Sa 2 mozliwości: A. Dostaniesz nowe hasło i masz z głowy. B.Dostaniesz taki confirm key ( jakoś tak sie pisze ). W tytule wiadomości bedziesz pisało. Jeżeli bedzie to ten klucz to klikasz w wiadomość i w wiadomości w pierwszy link. Tam podajesz Account. I klkasz sumbmit. 13.Odczekujesz chwile i na mailu jest nowe hasło. Ps: Radziłbym format kompa i pozmienianie wszystki hasło ( mail też ) |
![]() |