|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam problem, wiem że to nie ma nic wspólnego z tibią, ale... w końcu to OWION
![]() Podajcie diety, sposoby itp. na zwiększenie masy. Chciałbym przytyć kilka kilo, niestety mam taką przemianę materi że szkoda gadać. Tylko nie mówcie żebym więcej jadł bo jem naprawde DUŻO. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Jezeli chcesz nabrac miesni to radze kupic bialko (mozna chyba nawet w apptece kupic) i na silownie szybko ci miesnie urosna... A jezeli chodzi o brzuszek to moze... nie wiem duzo jedz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Jesli chcesz szybko przybrac na wadze jedz duzo weglowodanow... Slodycze, paczki itd.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() zrób tak jak moja bacie powiada JEDŻ Fafoły (słodycze czyli węglowodany)
=] sam ma troszeksze zaduzo tej masy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na emeryturze
Imię: Daniel magik
Profesja: Paladin
Gildia: Browar Team Forever
Świat: Inny Serv juz
Poziom: 39
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja CI mowie tak : idz pocwicsz na silowni 3 miesiace na sucho nastepnie kup sobie kreatyne+glutamine+serwatke bialkowa , i zrob sobie plan cwiczen na mase czyli wieksze ciezary a mnie serii potem zobaczysz jak ci bedzie sie udawac a wydaje m isie ze przybierzesz sporo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Jest masa stron o tej tematyce w necie, wystarczy tylko poszukac. Ja od siebie moge Ci powiedziec, zebys jadl duzo bialka, to wlasnie z niego powstaja nowe miesnie. Nie musisz kupowac zadnych syfow w aptece, bierzesz 0,5 litra mleka, wsypujesz tam szklanke musli, jakies banany itp. wszystko mieszasz w mikserze, tak ze wychodzi Ci calkiem smaczny napoj. Tylko wypij go jak najszybciej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcesz przytyć ?Jedz tłuszcze,duuuużo tłustego,nie wychodź z domu,siedz przed kompem/leż na łóżku i się obżeraj
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Obrabuj Mc Donalds.
![]() Mam świetną dietę! Nazywa się "Jedz połowę więcej". @Afinor Dobra, zapomniałem coś dodać: Na przytycie ponoć pomaga dieta z ziemniaków i bitej śmietany (nie razem). Wiesz, desery, lody itp. Trzeba spożywać dużo potraw z węglowodanami czyli np. makaron. I jak też podają można poczytać serwisy o kulturystyce... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 10-07-2005 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja proponowalbym tak:
Jedz duzo bialka(nie zryj slodyczy bo tylko ci opona na brzuchu urosnie), np. kurczak, ryz, kasza, do tego odzywki bialkowe. To da ci troche masy. Nastepnie zapisz sie na slownie(njlepiej 3x w tygodniu), kup HMB, kreatyne, proszek serwatkowy mozesz tez dokupic BCAA ale to niekoniecznie (kreatyne pij z skiem winogronowym, lub zaopatzr sie w dekstroze(dzieki temu kreatyna zostaje wpompowana do miesni), pij to na pusty zoladek koniecznie, hmb i p serwatkowy je sie roznie, zalezy jaka to odmiana. Co do treningu to se poczytaj na stronach o kulturystyce(o odrzywianiu tez se doczytaj bo mi sie nie chce pisac) Aha i bardzo wazne: powies na łóżkiem zdjecie Pudzianowskiego- to pomaga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Thx wszystkim za rady.
Może uda mi się ułożyć własną dietę... Szkoda tylko że na siłownie nie chce mi się chodzić ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@Shan To ani nie bylo smieszne ani nic nie wnoszace do tematu. |
|
![]() |
![]() |