|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() wszystki te pliki(*.map) sa chyba bo nic nie usuwalem a jednak nie wiem dlaczego znikla mi czesc mapki, którą wcześniej miałem odkrytą. Tak nagle dzisiaj włanczam gre i patrze a tu mam częsć mapki zakrytą, którą normalnie mialem odkryta.
PS. A zapomniałem dodać, że za 1 razem jak wlaczylem gre i wlasnie zobaczylem ze mam troche mapke zakryta to na dole mapki byly takie paski(czyli cos z******) Wie ktoś o co może chodzić ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() Mi też sie tak zakryła mapka. Taki duży prostokąt na Carlin i okolicach. Ściagam nową tibie ale zostawiam pliki z mapkami.
Już zainstalowałem tibie i nadal mam zakryta mapke. Jak ktos wie o co chodzi niech napisze. Muszę chodzić i odkrywac mape ![]() Ostatnio edytowany przez Nieumarły Wojownik - 11-07-2005 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() up:
no dokładnie tak samo ja mam ;/ prosimy o pomoc! ![]() edit: omg a teraz mi sie pokazuje bląd ze program wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty -.-(przeinstalowalem i dalej ten bład) Ostatnio edytowany przez Pallek - 11-07-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Szczecinek
![]() |
![]() jezeli codziennie grales to moze po prostu jakis blad. Jezeli nie grales w tibie przez tydzien to te mapki (jezeli je sciagneles) sie zakryja. Przynajmniej tak slyszalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Niektóre mapy mogą się "zakryć" gdy Cip-y zmienią coś w grze. Jeżeli żadnej nie wykasowałeś i nie było updatu to nie mam pojęcia co się mogło stać, ale czy nie lepiej poprostu odkryć ją na nowo zamiast ściągać całą tibie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czy lepiej sciągnąc czy nie ale jak naarzie to zawsze sam odkrywalem a nie sciagałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() Myślałem że to jakiś błąd. Ale nie kasowałem mapy tylko skopiowałem ją do nowej tibia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Najwyraźniej uległ uszkodzeniu jeden z plików .map, chyba, że korzystasz z MC, w tym przypadku morze wystepować take coś
![]() |