![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Napisalem nowy temat zwiazanu z silver mace a wy go usuneliscie nawet nie powiedzieliscie dlaczego. A wlasnie ten temat s-mace najbardziej mnie ciekawil i widzialem ze cieszy sie dosc wielka popularnosiica DLACZEEEEEEEEGO?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Na tym forum istnieje taka opcja jak SZUKAJ, więc więcej nie trzeba chyba wyjaśniać. Ten temat był już wiele razy wałkowany
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No tak ale bez przesady zeby go po 2 dniach skasowac i nie poinformowac mnie
![]() ![]()
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() pewnie powtórzyłeś wcześniejszy temat.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Dawid ten temat pewnie jeszcze nie został przyuważony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem stary ale tylko mojego usunięto
![]()
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Z pewnoscia zostal usuniety dlateo iz wczesniej ktos juz taki temat zalozyl. A usuwanie starszych tematow z gotowymi opdowiedziami mija sie z celem.
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Jesli tamte tematy sa powtarzane to wez wejdz do tego tematu kliknij przycisk zglos i napisz uzasadnienie lub wejdz na IRCa tam dja link do tego tematu i popros grzecznie jakiegos modka o skasowanie teamtu. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Sprawa IMHO wyjasniona - temat nie był ani orginalny, ani potrzebny |
|
![]() |