|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Czy an Orc Land jest bezpiecznie czy moge tam iśc na 28 lvl knight skile 67/66 i czy bede tam mógł bezp[iecznie expić? Eq mam w maire dobre i idize mój kumpel pall 49lvl 59 dista.
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kronox - 12-07-2005 o 08:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Jarosław
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zakup Uhy i Ring na niewidzialność i gogo power rangers! kolega mógłby troche poskillować przed wyprawą
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() 1.eq w miare dobry to znaczy jaki?
2.tak jak ktos juz mowil twoj kumpel moglby troche skile podwyzyc;/ 3.zeby expic to trzeba miec troche wieksze skile, inaczej ci sie za uhy nie zwroci, no chyba ze chcesz blokowac... EDIT: no niby mozesz ale watpie czy ci sie za uhy zwroci....
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 12-07-2005 o 08:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dasz rade ale, nie radze na warlordy
![]() Eq rzeczywiscie dobre ale zamiast BoH mozesz wziąść leathern boots. ( one defa mają a przy expieniu na zerkach, jest ten 1 pkt. bardzo odczuwany ) Dobij 70/70 i wez ok. 3-5bp of uh ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to nie jest bezpieczny za dużo zergów...
Ostatnio edytowany przez Sz#sz# - 12-07-2005 o 08:53. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Oj tam jest dość niebezpiecznie jeżeli nie wiesz gdzie dokładnie chodzić :/ My we trójkę (knight bloker ze skillami 70/70, ja i jeden taki pall) padliśmy w kilkanaście sekund, po przejściu "o jednego mostu za daleko" i natknięciu się na grupę3 warlordów i kilku zerków, leaderów, :/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
Świat: Pythera
|
![]() Co Cie pcha na takim lev na OF? Ani tam nie poexpisz, ani nie zarobisz, a i dednąć możesz łatwo (wyobraź sobie sytuację jak okłada Cię 5 zerków, 2 shamany i jeszcze biegnie lider
![]() ![]() OF jest dla większych chłopców ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic: Jeśli chodzi o expienie na OF to Cię rozczaruje. Chyba, że masz dużo kasy na uhy i jakieś 5 bp~ to dla Ciebie pikuś. Na OF expi się dopiero od skili 80/80 i lv jakiegoś 70-80. Wtedy jest w sumie fajny exp i wtedy dopiero się opłaca...Jeśli chcesz konktretny przykład to ja blokując tam te gówna 40 royal pallkowi i 25~palkowi straciłem 1 bp uh~ zarabiając niecałe 5-6k expa~. Nie pamiętam dokładnie bo to było dawno, dawno...Jednym słowem. Exp przy małych stratach na OF, dający dużo szybkiego expa to coś nie dla Ciebie... |
|
![]() |
![]() |