Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-03-2004, 11:40   #1
mistrz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 03 2004

Domyślny Lodowe wyspy

Jakie potwory znajde np. na foldzie??? ?(
mistrz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-03-2004, 11:53   #2
Michaas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 02 2004

Michaas ma numer GG 2284876
Domyślny

Taki temat był już ze 100 razy, zanim taki założysz to użyj przycisku "SZUKAJ" - czyni on cuda! Ale okej, napiszę Ci, widocznie miałeś ważny powód, by nie przeszukiwać forum...
Są 3 lodowe wyspy. Najfajniejsza z nich to Folda, w której podziemiach znajdziesz:
1 poziom: przede wszystkim Frost Trolle i Rotwormy. Są tam także Spidery i Poison Spidery, Raty, Winter Wolfy, jak poszukasz, to znajdziesz też Minotaury.
2 poziom: znów Frost Trolle i Roty, ale też Slimy. Nie zwiedzałem za bardzo tego poziomu, więc nie wiem, co tam jeszcze może być. Zdaje się, że Orki.
3 poziom: nie radzę schodzić - jest tam Fire Elemental, który okazał się zgubą już dla wielu graczy
Następna lodowa wyspa to Vega. Są tam same Polar Beary i Winter Wolfy. Jest to dobre miejsce do łowienia ryb. Aha, no i na zachodzie tej wysly jest dom św. Mikołaja
Ostatnia lodowa wyspa to Senja. Możesz tam mieć domek (oczywiście jeśli masz PACCa). Jest tam też Senja Castle - do zwiedzenia, zdaje się, że bez potworów.
I to chyba wszystko, co wiem na temat lodowych wysp
Michaas jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania