|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Jako, iz po naprawie mam kompa to kiedy przesune kabel od monitora to zmieniaja mi sie kolory... teraz mam sraczkowaty -.- czy moze mi ktos powiedziec co mam zrobic? (monitor mam z przed 4lat.. komp z przed pol roku).
EDIT: ![]() -.- LADNE NIE?
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Kuna - 12-07-2005 o 22:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() Drogi użytkowniku chciałbym cie poinformowac ze ten screen na cholere sie zdal poniewaz tylko ty widzisz te sraczkowate kolory i jakie sobie tam jeszcze wymyslisz .... chyba nie musze ci wyjasniac dlaczego ...
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hmm...na screenie nie ma nic takiego niepokojacego.Wydaje mi sie, ze to wina monitora - moze kabelek sie schrzanil?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() No kabelek mam troszke rozpieprzaony...ile kosztuje zwykly dobrymonitor....
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Mysle ze dobra 17'' w granicach 600 zł
@Nekromanta Ty tez z tym screenem lol zastanow sie troche -.-
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
"Realistyczna grafika dzięki zmodyfikowanemu silnikowi Unreal." Ostatnio edytowany przez Galarion - 12-07-2005 o 22:43. Powód: czasem :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() To jest wina monitora, więc na screenie nic takiego nie ma. Mamy taki monitor w sali informatycznej w mojej szkole - cały ekran jest niebieski. Akurat w tym przypadku pomogło wciśnięcie przewodu POD MONITOR (nie wiem czemu akurat tak):
![]() Po prostu spróbuj przesuwać kabel tak długo, aż kolory będą normalne i dociśnij kabel czymś ciężkim, żeby się nie ruszał. Polecam monitor Flatron F700B - CRT z płaskim kineskopem - cena w okolicach 400-600zł. BTW: Intrnet Explorer... dobrze wiecie, co. Ostatnio edytowany przez Descartes - 13-07-2005 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Tak, to jest ewidentnie wina monitora, odlacz kabel znajdujacy sie z tylu i dobrze wyczysc styki, zarowno na kablu jak i w monitorze, potem wsadz kabel z powrotem i dobrze docisnij, tylko pamietaj, zeby wylaczyc wszystko z pradu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() To jest na 100% wina kabla, cos sie przepalilo, niekontaktuje itd. Kup se nowy kabel ( 10-20zl) albo nowy monitor ( ja mam LG 17' plaski , zaplacilem za niego 450zl)