![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Dzisiaj moj kumpel hacknol Tomfactora (36 knight skile 73sword, 69shield, 5 magic lvl) Zostal rookowany przez takich noobkow na aldorze jak: Avenger evil - 2 char tomfactora ![]() Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles Fingerwest - trzeci noob pomocnik errora shirit iron - najbardziej noobowaty paladyn na aldorze (to on zaczol ta awanture) Nameck - zawziety sorcek ktory wali sdki po 150 na prawie 50 lvlu (mlvla nie znam) Narm - tez noobek co tu duzo gadac ![]() A tutaj zamieszcze najciekawsze gatki jest ich malo ale noobowe ![]() 10:16 Avenger Evil: matka cie nie kocha ojciec tylko w nocy 10:18 Avenger Evil: OJCIEC NAUCZYL CIE TANCZYC NOOBIE 10:20 Masakrowiec: ignore 10:23 Malyrcin: daj pasy 10:23 Malyrcin: daj pasy 10:24 Malyrcin: daj pasy i reszta innych noobowych ![]() Tutaj macie link (rapidshare)LINK - pobierz ![]() ![]() ![]() Enjoy & Comments ... Edit: Tutaj nagralem wczesniejszy wieczor to byl pierwszy styk z tomem - jego eq takie bylo ja mu dalem p seta itd. widac to na drugim filmie. Pobierz Ostatnio edytowany przez Tamoo - 13-07-2005 o 10:41. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() noobem moim zdaniem jest osoba ktora shakowala ta postac ;/ rozumiem zeby powiedzmy okrasc i troche popekowac, ale zeby rookowac i niszczyc dlugie godziny czyjejs pracy to juz chamstwo ;l
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mojego kumpla hakną jego sąsiad o 2 lata młodszy to dostał takiego szota że mu ząb wypadł ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ice Paladyn - 14-07-2005 o 13:31. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles
-.- noob chyba to ty :/ @2x up Zgadzam sie |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() jeśli to nie problem to powiedz w jakim mieście mieszka twój kumpel bo znam wielu którzy nie lubią hakerów i by mu piąche na ryj wycieli
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoltor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimejszon
Świat: Selena
Poziom: HAJ
Poziom mag.: 67
|
![]() Widziało sie leprze filmy z hacków..
Nic specjalnego..
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 202
|
![]() Fingerwest to ja .. skoro my jestesmy nooby , to daj mi adresik twoj to pogadamy hm?
![]() masz AŻ 13 lat , bo takiemu "komus" 13 lat nawet bym nie dal .. 5/6 moze?? Fingererror to moj rl kumpel , ciekawe czy jak bysmy Ci do drzwi zapukali to tez bys nas tak wyzywal cfaniaku?? sam nie potrafisz grac tylko psuc komus postacie i btw. moze dasz nick swojego main chara , o ile go masz? podsumowanie : nie ja , nie error , nie avenger ani nikt z nas nie jest noobem tylko noobem jest ten kto go shakował i ten KTO NIA GRAŁ POZNIEJ ( czyt. TY ) P.S Fingererror - drugi noob na aldorze kilkadziesiaty (chyba 70+) elite kngiht z sacreficles nie no gratz ( patrzcie na nazwe gildii Errora ;ppp ) Ostatnio edytowany przez raven - 13-07-2005 o 18:03. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: from hell :P
|
![]() eee...to jest żałosne ;/
hacknąć kogoś i jeszcze się chwalić? nie masz czym szpanować -.- naucz się szanowac trud czyjejś pracy ;/ |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Oj już ja bym gościa ustawił.
![]() ![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Noob to osoba ktora shackowala i zrookowala postac =/
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() zazwyczaj osoby shackowane same sie o to prosza nie stosujac sie do zasad bezpieczenstwa (jest mnostwo poradnikow na ten temat)
ale rookowac postac to hamstwo, nie wystarczylo hackerowi zabrac itemki ? niszczenie czyjejs postaci to nie jest powod do dumy !!!
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Poziom: 202
|
![]() @up
chyba sie zrozumiales... gosciu shakowal postać mojemu kumplowi i dlatego ja bilismy .. niby jak mielismy hackerowi zabrac itemy , lol? |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Dziekuję uprzejmie ale nie bedę tego ogladać
![]() Pokazują jak hakują kogoś innego a potem Ciebie hakują Rotfl
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Hackerów trzeba kastrowac... ehh nie ma to jak zmarnowane wiele godzin gry... gra to niby zabawa, ale jeśli się traci efekty tej zabawy (których zdobywanie trwało długo) to już przestaje byc zabawne >.<
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Hakerów trzeba tak natłuc, że ich własna matka nie pozna.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Enderdil
Gildia: Draconians
Poziom: 95
Skille: 90/88
|
![]() Cytuj:
TIBIA NEWS.net ![]() 09/07/2005 · Friends. Knight of Darkness has sent this screenshot where he is shown protecting his hacked friend. "We were trapping Mixx Darkheart in the temple so he couldn't keep rooking his hacked char". Great friends there, Mixx! Itemy i tak stracil, prawda ? A tak przynajmniej levele by zostaly ... Ostatnio edytowany przez Inhabitant of Saphira - 13-07-2005 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34