|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() ![]() Pewnego pieknego dnia nudzilo mi sie wiec stanelem kolo jakiegos low lvla , uderzylem go z hmma, on dostal strzal i w tym samym momencie sie wylogowal a ja mialem skulla . Jak to mozliwe jakis bug czy co??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem... może jakiś autolog (o ile jest jakieś opóźnienie między atakiem a ikonką battle
![]() A może afk był przez 16 min i go logneło (bo to ignoruje battle). A może bana dostał (xD)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() pewnie go biles przy save servera i wtedy sie lognal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
![]() Serwer nie jest doskonały - wpierw mógł dostać komendę wylogowania, ale inny jego wątek mógł obsłużyć hit oraz skull
![]() Podobnie przez pewien czas (wersja 7.21 czy coś takiego) był bug, w którym mogłeś ustrzelić kogoś z hmmsa idealnie w momencie wchodzenia do pz - i paradowałeś ze skullem w depo ![]()
The ones, who was mine friends, vanished. The ones, who was people i loved, vanished. The ones, who i trust, vanished. Best solo: Demon Best team: Demon Sic. Ostatnio edytowany przez rolnix - 13-07-2005 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() to pewnie jakis bug, nic innego mi do glowy nie przychodzi;p
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Jak zostaniesz zatakowany to masz combat block i nie mozesz sie wylogować... -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Szukać ludzie, szukać!!
Było kiedyś to wyjaśnione(albo i nie ![]() jest wiele sposobów.. Ban, autolog,jakiś BOT(czy tam bot ![]() różnie bywa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Według mnie taki zbieg okolicznosci ze jak on nacisł loguot to ty go dosłownie po paru milisekundach uderzyles czy cos
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() byl podobny temat... po nacisnieciu logout postac zostaje jeszcze w grze ~1s i w tym czasie ty walnales go z hmma, ale tak naprawde on juz byl wylogowany-.-(poszukajcie czasami, to nei boli)
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Miałem identyczną sutyację kiedy pekowałem moim uhmejkerem, 26 knight dostał sd i sie wylogował, sprawa pingu, zanim server dał odpowiedź na komendę logout od playera ty zdąrzyłeś stracić strzał z hmma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moim zdaniem ten koleś był na exicie (wtedy może cie wylogować nawet gdy masz atak) ja tak samo raz kolesia wepchnołem między drzwi i wepchnąłem do ognia a on dosłownie na 10 hp się wylogował po ~5 minutach sie zalogował i miał automatycznie deda ;]
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() ![]() dodam cos bylo to po polódniu wiec save serva odpada, a koloes sie ruszal wiec logout po 15 min nie mozliwy |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() byl taki temat ! szukac szukac SZUKAC !
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
- koles kolo depo w carlin lapie sdki i belty ode mnie, rzuca ue, zabije x osob, lapie bana za mass killing. Dlaczego: - jesli najpierw zlapal deda z moich sdkow zadzialo mu ue i pozabijal low lvl przed dp, - jesli najpierw zlapal bana za mass killing to dlaczego zaliczylo mu deda z moich rak? |
|
![]() |
![]() |