|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Pod warunkiem, że jedyny spawn o jaki chodzi jest na PoHu to się nie da. Drogę odgradza most i cyc mountain, nie ma innej drogi między PoHem a Thais
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() Daje sobie glowe uciac ze do thais gs sie nie da lurnac mozna jedynie....BH (sam lurowalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nieda sie zlurowac gska do thais, kiedys chyba sie dalo, ale po ktoryms tam update juz sie nieda........
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Spójrz sobie na mapke... i co widzisz? Taaak to jest rzeka której gs nie przejdzie. A tak wogóle to ostatnio odkryłem że da sie na orc land zlurować gsa i pod orc fortess, jak i do amazon campu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() nie da się a pomysł że kiedyś dało się dla do carlin sprowadzić(cód miód rzeź noobów(90%mieszkańców carlin to nooby,carlin to stolica noobów)
widzisz cipsoft od czegoś głowę ma bo robią bramki lvlowe zamiast dzrzwi i to zamyka możliowść lurowania |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Eeee chyba przez cyc mountain da się zlurować tylko cycki odgradzją drogę. Choć mogę się mylić bo nie mam kawałka mapki odkrytej tam -,- .
P.S. prawie wszędzie się da coś zlurować CIPsoft zostawił wszędzie jakieś drobne przejście i żadne mosty tu nic nie zmienią ![]()
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 14-07-2005 o 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie wiem moze sie jakos da GS'a zlurowac do Thais nie probowalem :>
ktos wspominal o DLu zlurowanym do carlin ![]() PS: widzieliscie screena jak zlurowano 12 GSow pod most dwarfow? to bylo ciekawe xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Oto mapka aren lurowania, można lurować jedynie w obrębach danego koloru (Tylko FACC area, PACC sobie odpuściłem) ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() @Wieszok
Ale na cyc mountain nie trzeba wcale wchodzic idac do thais.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nie da się zlurować, ponieważ drogę od PoH do Thais odgradza most, a przez Cyc Mountain też się nie da, bo drogę blokuję taki mały strumyczek lawy i trzeba przejść górą (dołem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() MOŻNA zlurowac Gs'a do thais..
kiedych odkrylem korytarz..(niewazne gdzie) i jak sobie chodzilem po tej jaskini to sie natknolem na GS'a ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Nie MoŻna Lurnac Gsa Do Thais!
Są prawdopodobnie 3 odkryte respawny gsów 2 pod ancient temple i 1 w mount stearum, nie stety nie da sie ich z tamtad wyciągnąc. |
![]() |
![]() |