|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() No właśnie co o nich myslicie?
Ja ich po prostu nie akceptuje, wymyślili sobie że są narodem wybranym, nikogo nie dpouszczają do swojej wiary... Niedobrze mi się robi jak na to patrze jak powoli zdobywają kontrolę nad światem. Teraz opowiesz kawał o żydach to od razu jesteś antysemitą itd... to jest żałosne. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja za to uważam Ciebie za rasistę i że powinieneś wylecieć. Dlatego że mają inna wiarę to są źli? To dobra, pomysl sobie że jesteś zły dla nich, bo jesteś chrześcijaninem. Oni mają swoją wiarę, my swoją. I nie uważają się aż tak za naród wybrany, bo jednak modlili się za chrześcijanskiego papieża.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A ja opowiem o nich kawal, nazwa mnie antysemita, a ja mam to daleko gdzies -.- Wg ich wiary SA narodem uwielbionym przez Boga. I gdzie zdobywaja kontrole nad swiatem? Rzucisz nazwiskami, ze Bush, Kwasniewski, Blair, Clinton sa Zydami? A dowody? Zreszta, teraz juz narody sa tak pomieszane, ze naprawde trudno kogos znalezc, kto nie ma korzeni np zydowskich, niemieckich, angielskich...
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A to już duuuża różnica.... |
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ja do Zydow nic nie mam sa dla mnie jak kazdy inny czlowiek. Zrobili ci kiedys cos Zydzi? Jezeli nie to nie wiem o co ci chodzi..
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Osobiście do żydów nic nie mam. Połowa dresów mówi kawały o Żydach i nawet nie wie co oni takiego zrobili.
Apropo polityków to, że Kwaśniewski miał nazwisko Sztolcman(nie wiem jak się pisze) to według mnie nie podlega wątpliwości. |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Żydzi? Po prostu religia i jej wyznawcy. Ja to uszanuję. :/
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie wy jacyś powaleni jesteście. Zakładacie tematy o ludziach , o których prawie nic nie wiecie. usłyszeli w TV, że Żydzi byli gnębieni i już wiedzą wszystko.
Może tak zawołacie tutaj jakiegoś Żyda , żeby mogła rozgorzeć prawdziwa dyskusja , a nie. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#11 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dabek - 14-07-2005 o 11:53. |
|||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @Dabek
A masoni to nie Ci od Bafometa? Bo Zydzi maja cos wspolnego z kregami w zbozu... Ogolem, wszyscy chca zagarnac i zdobyc swiat. Tylko my biedni nic nie chcemy...Aye?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
;-) |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba chodziło ci o "Hail Giertych 87!" ;p |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem katolikiem. W równie dużym stopniu przeciętny judaista może nazywać MNIE debilem, który sobie ubzdurał, że na ziemię zstąpił Chrystus i nas wszystkich zbawił.
Cytuj:
Cytuj:
Tak, tak, tak. Żydzi, masoni, łysi, Eskimosi i warany parzystokopytne walczą o władzę nad światem. Jakieś dowody ty masz? Nie? To się nie odzywaj - to kolejna, gówniarska teoria spiskowa nie podparta absolutnie NICZYM. -.- Mam takie dziwne wrażenie, że autor tematu ledwie ukończył piątą klasę szkoły podstawowej i teraz postanowił sprowokować forumiaków do odpowiedzenia na ten temat oraz uczynienia go sławnym na jakieś 30 minut...
![]() |
#18 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ich wiara to ich sprawa. Pewnie słyszeliście o corocznym zjeździe w Leżajsku? Mieszkam 10km od tego miejsca, i wiem jak oni starają się żeby tam dotrzeć i pomodlić się.
|
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Topic Ciekawe czemu Żydzi stali się określeniem tego co chcą określić dzisiaj ludzie mówiąc obraźliwie o ich narodowości. Ja osobiście nie wiem zupełnie dlaczego; ciekawe czy ktoś wie...? EDIT: @Down Aluzja go jego poglądów, I tak nie kumam ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 14-07-2005 o 12:46. |
||||
![]() |