|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Aby szybko przejść z 8lvl na 10lvl dla każdej profesji wystarczy udac się do Carlin i na trolle.
Mozna udać się na cmentarz ale najwiekszy respawn jest zawsze na wschód i południe od Carlin. Znajduje sie to na samym końcu półwyspu pomiedzy cmentarzem w Carlin a obozem Amazonek/Valkiri Schodzi sie do podziemi a tam zawsze pełno trolli. I co najważniejsze - ich odradzanie sie jest błyskawiczne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Szybki exp jest także na trolach pod Ab'dendriel. Jedyne co trzeba miec to 50gp na klucz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Dla miszkających w Venore - sporo troli jest na Witch Swampie (po lewej, przy rzece). Trzeba wyjść z Venore południowo-zachodnim wyjściem i iść drogą w górę, niedalego mostu dwarfów odbić nieco w prawo na bagna. Sporo troli, zwłaszcza jak się wejdzie do dzióry pod drzewem. Tylko uwaga: Nie schodzić głębiej - w dziórze są 2 ślimy, a w zejściach z drabinką jest Mino Archer i Mino Mag.
Druga możliwość. Wyjść z Venore południowym wyjściem i kierować się na południe, aż do oceanu. Przy samej wodzie jest dzióra. A w niej mnóstwo swamp troli. Trzeba tylko ominąć kilka rotwormów (bo myślę, że na 8 lvl'u może to być mały problm), ale tam są tylko 3 i łatwo je ominąć. I zejść niżej. Tam już będą swamp trole i 1 skeleton i 1 ghul (ale skeleton i ghul są zamknięte - no chyba że ktoś zluruje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ijeszcze duuużo trolli jest w Mountain Troll - niedaleko Thais
ALE UWAGA!! są tam Skorpiony, a na niższych poziomach Dodatkowo Orcki Wariory. Ale pozatym rzeźnia niesamowita na głupich Trollach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem jak teraz - ale kiedyś najwięcej PKerów było na Nova. Za cholerke nie mogłem wybić sie moim Sorcerem na 12lvl
![]() Co go zdobyłem - od razu jakis PK mnie zabił..... W końcu dostałem nerwa i założyłem sobie postać na Calmerze. CHCĘ SOBIE POGRAC A NIE ZWIEWAĆ PRZED PEKERAMI!! A co do innych światów....Niskolevelowcy zawsze będą mieli ciężko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Moim zdanem najszybciej mozna zrobic exp na takim lvlu na: swamp trollach w Venore i na waspach na Darashi i Ab'Dendriel
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() w kazdym miesice znajdzesz troole dlaego dla mnie nie ma roznicy gdzie sie idze na poczatek
wazne zeby bic trolle
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2004
|
![]() najlepiej po wejsciu na main pobiec do ab schowac kase w depo kupic klucz za 50gp do kopalni elfow i expic tam do 11 lvlu a pozniej do kopalni kolo kazo gdzie jest "postrach" rooka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakoś ostatnio na poziomie o jeden niższym niż jest Budrik znajdują sie Dwarf Guardy!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dośc szybko rzeźnią i zatruwają, a na niskim lvlu to troche niebezpieczne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Temat przeniosłem do działu Mainland bo tam powinien być.
Co do poradnika to narazie jakiś taki biedny. Potem coś dodam teraz nie mam czasu :/ ciągle są jakieś błedy na stronie do poprawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ressugie chce do światyni ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() 8-11 lvl trole
11 lvl druidzi uhy i powiinni juz miec dosc kasyy z hmm by kupić w miare dobre rzeczy a jak sie ma dobre rzeczy kopalnie kazzo gdzies do 15 lvl potem to juz tylko jakies potforki z hmm 11 lvl palcy speary i na dwarfy rozniez w miare dobre rzeczy gdy wyszkoli sie dobre skille i lvl rowniez z jakis 15 uhy i z lukiem smialo na cyce 11 lvl Knight tutaj jest już zupełnie innaczej 11 lvl trole potem dwarfy w kopalniach kazzo a na 15 lvl mozna albo zacząć sie nieźle trenować lub na maxa expowac i powoli expić na coraz silniejszych potforkach np : troll->rot->Dwarf Soldier,Ghuls->Cyclops itp 11 sorc rotki dwarfy szybko expic na lvl 15 bo od tego chyba mozna SD potem sprzedawac sd i tak samo jak druidzi expic na cycach guardach itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Solinari
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Wystarczy ze do 10lv skillujesz na bugach pod carlin, tak zebys jednym ciosem jednego zabil, pozniej do 12lv na trollach, a pozniej to najlepeij na slime w podziemiach <ja juz chodzilem> albo amazony, chociaz ja na 10lv chodzilem na amazony, ale raz to sie zle skonczylo
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Najlepiej zrobić skille 30/30 i lecieć od razu do kopalni koło Kazo, ale brać tylko pojedyncze sztuki bo można wtope zaliczyć!!!
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Mokry ma racje, ale moim zdaniem trza tylko na roty uwazac, bo dwarfy nie robią za duzo
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() niewiem czy niebylo podobnych tematow ale co tam
![]() ja radzilbym od razu po rooq isc do venore, swamp trolow jest tam o wiele wiecej niz w ab zwyklych trolow (pamietam jak mialem po 8 s.trolkow dla siebie ![]() ![]() ![]() aqrat pisalem to bardziej pod postacie magiczne ale podobnie mozna chodzic wszystkimi tylko ze: pal: -gdy wycwiczy sobie skill do okolo 40 moze isc smialo z lukiem na slimy (bardzo szybki exp) -cyce moze bic jak bedzie mial okolo 50 dista knight: -po wytrenowaniu skilii najlepiej by zrobil idac do amazon camp (szybki exp) -roty moze bic ze wzgledu na loot (duzo capa) i do treningu ![]() |
![]() |
![]() |