|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pewnego dnia wybralem sie z kolegami na orc Land. Na początku szło nieźle puki nie padł nasz człowiek z teamu... Szło coraz gorzej ..... Coraz więcej orków atakowao nas... Gdy już wychodziłem z OF padł drugi pall
![]() ![]() Zostałem sam.. ![]() Uważam ze film warto obejżeć..... oto link : : http://rapidshare.de/files/3083376/w..._land.rec.html ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nabeg - 18-07-2005 o 14:09. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Na początku szło wam dobrze, ale jak padł pierwszy palek to szło coraz gorzej ... jeszcze potem on padł i ty zzostałes sam to juzz .. Ale GRatz fajny film
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na emeryturze
Imię: Moradin Miedziobrody
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie mam zamiaru tu nikogo obrazac ale ten film to zenada
![]() Bardzo duzo minusow zauwazylem w owym filmie, zwlaszcza u blokera, lecz paladyni tez nie sa bez winy. Obydawaj mieli deda przez swoja glupote a nie przez pecha. BLoker w sumie mogl ocalic obydwu..... . Zaczne od pierwszego deda: byl poprostu zalosny..... nie wiem po jaka cholere uciekal do gory jezeli tam byl walsnie resp tych zerkow i 1 lidera. Czemu nieuciekal w strone blokera? ![]() Pozatym, jezeli gonia takiego delikwenta 2 zerki powinien stac w mjejscu i uhac sie dopuki doputy nienadejdzie pomoc! Gdy ktos biegnie jak szalony BARDZO ciezko sie UHa!! ZaPaMiEtAjCiE to ![]() Dead numer 2: Wina palka polegala na tym ze biegala ona PRZED blokerem, logicznym bylo ze zerk sie przezuci co bylo widac na zalaczonym obrazku, przyokazji uzyl haste ..... . Nauczka? to samo co 1 palek, stac i uhac sie bo latwiej nizeli biegasz!!! Rycerz ma wg. mnie najwieksza wine. Widac ze KOMPLETNIE nieumie blokowac. Powinien on stac tak, zeby stal on na drodze potencjalnego zerka albo innego orca do palka..... Niestety niestal tak... Zalosc oblewala mnie gdy widzialem jak sie ustawiales..... No ale musze pogratulowac stuffa xD. Pozatym niewidzialem nigdy zeby pally ze skilem 50/xx startowali na OF, na poczatku jak widzialem ze zwyklego orca ubic razem niemoga to poprostu niemoglem wyrobic na mjejscu. Konczac ten evil post pragne jeszcze raz podkreslic ze nie mam zamiaru nikogo obrazac!!!. Mam nadzieje ze byl to wasz 1 albo 2 lub 3 wypad na OF ( stad ten brak doswiatczenia). Film ten polecam graczom ktorzy jeszcze nie byli na OF a chca sie wybrac , zeby nauczyli sie i wyciagneli wnioski z tej nieszczesnej podrozy. Mam nadzieje ze bohaterowie tez jakies wnioski wyciagna ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 0rb - 16-07-2005 o 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ala the Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 57/57
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Sądze, że to nie była wina blokera, gdy oba pallki zginęli, ponieważ niepotrzebnie uciekali przed zerkami.Dziwi mnie też to, że palladyni na wszelki wypadek nie wzieli tarczy, bo chyba warto wziąć pod uwage taką sytuacje??:> Bloker próbował zabić zerki ale są zbyt szybkie i to nie jego wina że ich nie dogonił.Jednak najlepiej szło tu blokerowi a palladyni zginęli przez własną GŁUPOTĘ!!Jak widać jeszcze nie są doświadczonymi graczami...
![]() Ostatnio edytowany przez Ala the Knight - 05-08-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Uważam, że palladyni popełnili parę błędów i mam nadzieję że na przyszłość będą pamiętali o tym!!Przecież uczy się na własnych błędach(Co do blokera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem ekipa spisała się na medal. Co tu dużo mówić...po prostu byli pierwszy raz jak sądzę na Orc Landzie i pare dedów. Jednak wykazali się odwaga, że wogóle poszli tam. W końcu jest to miejsce dla 40 levelów. Fajny film czekam na następne !
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Filmik był nawet niezly ale te niedorobione palki nie umieja biegac
(wyskakuja przed blokera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Na początku było dobrze tylko puziniej zaczynały się schody jak pierwszy palek zginoł drugi palek dobrze się spisał tylko pszy konicu miał pecha ale ogulnie filmik był fajny pozdro dla blokera ..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Imię: Po co ci to?:P
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() Ok film nie byl zly ale ja np nie szedl bym z pallkami co maja 45 i 52 dista...
bloker spoko ![]() Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() buhahahaha z takimi noobkami na of buhahahahah ! po co brac takie gowna z gownianymi skilami ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Lokacja: Wrocłąw
|
![]() Gratz dla blokeraa !! dobre skile i eq
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Oczywiście że bloker był najlepszy. Gdyby palki miały takie same skille jak on to by się obyło bez dedów, łez, krwi i potu. Ale i tak najlepsze były filozoficzne westchnienia na samym końcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Wlaśnie zaczynam oglądać ten film i się aż boje patrzeć na niego (z waszych komentarzy wynika że pallkowie to nooby i niemoty) ale co mi tam
![]() EDIT : Boshe... ten pierwszy dead to byla tragedia... Czemu ten gościu nie uciekal w strone blokera??? A ten drugi dead... to samo... Moja ocena filmu : 0+
DLACZEGO W ŻADNEJ GAZECIE NIE MOGE ZNALEŹĆ RECENZJI TIBII?!?!?! Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 18-07-2005 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() 15 palek na ofa ze skilami 50+ ?
Buahahha przeciesz on tracil tylko strzaly Btw: jak oni mieli sie uhac jak ten typ co padl 1 nie mial uhs a ten palek co padl 2 mial tylko 1 uha ![]() Such movie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Lokacja: Wrocłąw
|
![]() Ten film nawet nieżle wyszedł tylko szkoda, że bloker nie kręcił dalej. Już miał wklejać film na tibia pl, a tu DRAG. To bylo strrrrrraszne...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko z trochę większymi skillami. Każdy z nas bieże ze sobą min. 1 backpack uh i 1backpack hmm. Szukajcie na forum : 3 PALE I KNIGHT VS ORCLAND (2) wszystkie ![]() O a tak przy okazji : pójdziemy na warlorda. bedzie ciezko, ale jak 3 bolty pójdą naraz w ruch to nic się przed nami nie ukryje ( no, może tylko od DL w góre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Moim zdaniem po smierci 1 pallka powinni sie wynosic z ofa. Moze lampka by zyla. Ale ci dalej. Padla lampka. To ten poszedl jeszcze na spermeny zamiast odrazu sie wynosic. Chyba nic tu niezostalo zrobione dobze. Zdziwil mnie tez loot
z lampki i tego pawla(nicka niepamietam) jak mozna bylo wziosc tak malol ilosc UH zaloze sie ze niemieliscie wiecej niz 4 bp albo i mniej. Dlaczego ze strzal waliliscie?? Hello bolty juz istnieja. Podsumowanie. KATASTROFA Ostatnio edytowany przez Golempol - 19-07-2005 o 00:32. |
![]() |
![]() |