|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Witam. Otoz nasunal mi sie pewien pomysl, ktory uwazam za nieglupi.
Jesli taki temat byl to prosze o zamkniecie/skasowanie ale nic takiego nie znalazlem. Otoz wszystko polega na uniknieciu wojen na swiatach: Ja to widze w ten sposob. Niedaleko kazdego z miast lub w jednym punkcie na calej Tibi powinny postac tzw. "Battle Arena". Na kazdej z takich aren moznaby organizowac pojedynki ludzi ktorzy "niezbyt za soba przepadaja". Glownym celem tego przedsiewziecia bylby brak straconych przedmiotow, punktow doswiadczenia. Mysle, ze takie rozwiazanie byloby najkorzystniejsze dla kazdej ze stron. Oczywiscie nie wyeliminuje to calkowicie wojen na swiatach, lecz Ci ktorzy chcieliby stanac jak prawdziwi wojownicy naprzeciw swoich wrogow mieliby niezwykla szanse poczuc sie jak w prawidzwym RPG. ![]() Mozna powiedziec, ze pomysl jest nieco zaczerpniety z gry Guild Wars ale niech nikt mnie za to nie karci >.>
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Według mnie gdy ktoś kogoś nienawidzi i chce go zabić, to pragnie też, aby po zabiciu wroga, wróg to odczuł... Czyli chodzi tu o zabieranie expa i przedmiotów... Czyli TYLKO walka nie rozwiąże sporów... ludzie nadal będą chcieli się zemścić.. zwykle o to chodzi.. Dla mnie to niezbyt dobry pomysł..Player Killer'ów i tak by było dużo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() Hmmm coz moge powiedziec, jedynie chyba tylko tyle ze ten pomysl bylby dobrym rozwiazaniem na serwerach non pvp, gdzie jedynym miejscem do stoczenia walki bylby tylko takie areny. Teraz chyba nikt mi nie moze nic zarzucic, ze pomysl "sux" -.-. Heheh.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Teraz nie... Takim sposobem na Non-Pvp mozna też sprawdzić swoja siłę... Wiem czego tam brakuje.. (I oczka na mój podpis i wszystko jasne!)
|
![]() |
![]() |