|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba Ci się mój Fake? | |||
Jest Super!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 38.46% |
Fajny... |
23 | 29.49% |
Może być... |
20 | 25.64% |
Widziałem/am gorshe... |
14 | 17.95% |
nazywasz to fakem?? Ja myślałem że to Tibia 1.0 ![]() |
25 | 32.05% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 78. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Eh! Kolejny n00b który zagrodził mi drogę! Straciłem przez niego 2 sekundy
a w tym czasie byłbym prawie 4 pola dalej! Pożałował tego i deadną! No ale miał aż 4 ihy ![]() ![]() o sobie znać... na szczęście zniknie za 6 dni i ten n00b to 9 ![]() speary gdy usłyszałem czyjeś kroki. [IMG] [IMG] ![]() ale ja jestem zawsze przygotowany. Chciałem żucić spearem gdy zauważyłem że to Blind Orc! Eh!? Blnd Orc tutaj?? Za chwilke zapytam co on tutaj robi!! [\IMG] ![]() ![]() -Witaj Orcu! - Witam... kimkolwiek jesteś... -Co ty tutaj robisz z tym war wolfem?? Nie powinieneś byc na rooku?? -Wygnali mnie... -A konkretniej to kto Cie wygnał?? (Eh!) -Jak to kto... Ludzie... powiedzieli że żeczy są za drogie i zatrudnili taniego goblina który sprzedaje podróbki (z Tesco ![]() -A to Ci n00bek! -Jak widzisz trza go zlikwidować! -Mhmm... tylko jak?!? Goblin to jeden z najśilniejszych potfforków na rooku :/:\ A szczególnie w grupie... wiesz może czy ma jakiś obrońców? -Tak jest tam około 10 goblinów którzy strzegą eby nikt go nie zabił... -Cholera(Eh!Nałogowo cholera ![]() nic nie zdziałają! Trza iść do CipSolftu i wyjaśnić sobie tę sprawę że jakieś n00bki Cie wygoniły ;/ Ja teraz musze odpocząć bo wędruję do Khorinis już 5 dni bez chwili wytchnienia... Położe się na tych kwiatkach a ty... rób co chcesz ![]() -Orci nie śpią... DLatego więc razem z moim Warwolfem będziemy Cię strzec przed n00bami itp... -Dobra ja się kładę... na tej polance ![]() -Okej( ![]() ![]() [IMG] ![]() Out: Ślepy co się dzieje??? Ś-jakiś n00bek chciał Cię zabić ale miał zeza walną w drzewo i uciekł... a mój warwolf ugryzł go w jego tłusty zadek ![]() O-Dobra... nie mogę więcej spać... muszę iść... w końc mogę iść skrutem... prez teleport ale nie wiem czy to bezpieczne... Ś-Dobrze... idź a ja nadal będę ukrywał się w tej puszczy! O- A więc... raz kozie śmierć ![]() Poszłem sobie w dół a tam jak zwykle z ogromnych amfor wydobywał sie śmiertelny gaz... Ale mnie to *** obchodzi i ide dalej ![]() tylko z gfb mnie walą xD Dostałem 2 razy ale to nic ![]() ![]() [\IMG] Jestem już przy teleporcie i jak mnie 3 gfb nie walnie ![]() Moje miasto... To znaczy moje rodzinne miasto... tu mieszkali moi rodzice z moją siostrą ale niestety zły Pacc N00b2 Zabił ich z Ultimate Explosion ![]() Wszyscy deadli a ja w tym czasie łowiłem rybki ![]() ![]() jak zwykle wulgaryzmy ![]() ;P Piękne na dodatek z Sofami od bogów xD Taak... O to właśnie chodzi;] Idę sobie a gdy ja nie widzę mego starego przyjaciela xD [IMG][\IMG] A to Ci n00bek ![]() Frii itanz PLX ![]() ![]() -Hej!! -O cześć Out!! Dostałem bana na 2 lata bo deadnełem 910 n00bków w ciągu minuty xD -Niezły xD -hehe a co tam u Ciebie? -wykonuję msję od Ślepego orca i muszę iść do Cipsoftu żeby misję wykonać ;] -No to mash towarzysza xD -Pujdziesz? Ale fajnie ![]() ![]() -Dobra no to idziem... Ubrałem sie jakoś przyzwoicie i ruszyliśmy w drogę ![]() ![]() [\IMG] Gdy mieliśmy jush wyruszyć Fits wracał się 10 razy bo czegoś zapomniał. W końcu udało nam się wyjść z miasta i spotkać te (nie)urocze Strażniczki ![]() ![]() Szliśmy dłuuuugimi godzinami poprzez łąki, lasy i wioski. Nareszcie zaczęło się coś dziać. Słyszeliśmy ogłuszające orcowe słowo "Atak!" i ustaliśmy tak jak sie umawialiśmy. Ja na przedzie a Fits za mną. Okazało się że to Król Warlord którego się nie obawialiśmy. Po prostu był bezsilny ![]() ![]() Taak on tak właśnie powiedział... chce nas zabić... pff... wcale się go nie boje ![]() ![]() ![]() Tak jak wcześniej; nasz plan zaczą działać ![]() ![]() ![]() ![]() I nagle: ![]() Znaleźliśmy się w małym drewnianym pokoiku na wygodnych sofach. Siedziałem tak sobie gdy nagle obraz zaczą się pokazywać troszkę jaśniej. Tak jest zawsze. I tak siedze a gdy mi tu nagle Master nie wyskoczy. Master stał za dużym stołem i móiwł coś a jego słowa jak zaczarowane wisiały w powietrzu. Zauważyłem także że mieliśmy na sobie nowe, białe stroje... ![]() Żucił do mnie backpack a ja za pomocą runki szybko się przebrałem. Wyglądałem wspaniale. MagicPlateArmor, RoyalHelmet, Fire axe... ![]() Przebrałem i nagle poczułęm mały wstrząs ziemi... A raczej coś spadło na ziemie. To 2 Magic Spider... OMG... jeszcze ich tu cholera brakowało... Master wypowiedział jush czar i 2 poisony deadły ale zdążyły wypościć 2 kule gazów które udeżyły właśnie Fits'iego... ![]() Master wypowiedział kolejny czar i wszystko znikło... to znaczy ściany itd... Ja usiadłem nad martwym Fitsem i myślałem... rozmusiałem... Czy on musiał umżeć?? Musiał??Musiał?!Musiał... Ale ja tego nie chce... ![]() ![]() Czy już nigdy nie spotkam Fitsa?? Nigdy?? Nigdy... Ten odcinek był krótki ale następny będzie baaardzo długi!! ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 18-07-2005 o 10:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fabuła 09/10 (znowu te n00by)
wykonanie 08/10
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() (-.-)
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Pomysł: 8/10
Wykonanie: 7/10 Nawet fajne, szkoda, ze tyle bledow.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Słabe wykonanie. Fabuła może i jakaś się pojawiła, ale i tak słabo.
Pomysł 9/10 Wykonanie 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tam gdzie trzeba ;p
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Co do wykonania jest pare błędów ale nie dużych.A fabuła może się interesująco rozwinąć! Byle by tak bylo!
![]() |
#8 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Bleeee
Nie podoba mi sie ![]() Pomysł: 5/10 Wykonanie 5/10 Pogmatwana jakas ta fabula. Blind orc zle napisany, napis tylko podmieniony, bo to jest orc rider z bialym czyms. Zle efekty graficzne, ten n00b to nie elf, red skull zle wklejony. Mam sie dalej czepiac?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogłeś chociaz zrobić jakieś dziewczyny z FACC.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz ja zroibłam 3 fake Troszke lepiej , no ale to tój 1 fake, A mój 1 fake szczerze mówiąc był lepszy od twojego . Oto powody
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Nie pisz 2 postów pod rząd, jak nie wiesz jak używać opcji edytuj, to zajżyj tutaj: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
@TOPIC Zapomniałem powiedzieć o pomyśle, 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Chcesz powodow?
-zle napisales Blind Orc => powinno byc w jednej lini a nie pod soba. - na obrazku nr 4. jest zle zrobiony napis "noob elf" i orc nie ma imienia tylko pasek zycia. -na obrazku nr 6. kazdy text jaki ktos mowi jest zle zrobiony oraz zly rozmiar imion. 5/10 wykonanie.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Adrianie.
Jeśli Ci się nie podoba to nie powinieneś tu dalej wchodzić a co do twojej oceny to bardzo dziękuję za szczerość ale te "Bleeeee" trochę mnie upokorzyło jeśli wiesz co to znaczy (-.-) I chciałbym Ci szczerze powidzieć że twoją opinię mam głęboko w zadku... Dziękuję bardzo i naucz sie czytać bo CHCIAŁbym zaznaczyć że to mój 1 fake. Irmo. Dziękuję Ci bardzo za szcerość także... i jesteś baaaaaaaardzo samokrytyczna jeśli wiesz co znaczy te słowo (-.-) jesli nie zajżyj do słowinka wyrazów BLISKOZNACZNYCH. DZIĘKUJĘ BARDZO ZA UWAGĘ I MIŁEGO CZYTANIA KOLEJNEGO ODCINKU --- będzie już niedługo Cya ![]() ![]()
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Dziękuję bardzo panu ale może nie chciałem tego pisać w 1 poście (-.-) I tego tesh nie chce (-.-) Dziękuje za uwagę i za szczerość (-.-) Cytuj:
Dziękuję bardzo za powody ale ja chciałem przedstawić coś na moją obronę: ekhem Celowo nie robiłem później imion bohaterów ponieważ to bym było trochę... monotonne (^.-) TO jest mój styl i bardzo chciałbym żebyś go uszanował... A co do N00belfa to był n00b który strzela z łuku/spearów/xbowa i dlatego nazywa się N00B elf. A wydawało mi się że jeśli imie pisane jest z CapsLock to niczego nie zmienia (-.-) Dziękuj za uwage żegnam
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 17-07-2005 o 14:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam dużo samokrytyki a ty najwyrazniej zero.
Czy ja przypadkiem mówiłam żeby zbytnio nie krytykowali moich fake'i??? Ale rób 2 odcinek moze będzie lepszy A pozatym nie pisz posta pod postem A ja w zadzie mam że to twój 1 fake'i ,nie umiesz przyjmować krytyki i tyle!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irma z Fortery :D - 17-07-2005 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nawet dobrze tylko, czcionke poprosze
Pomysł 8/10 Wykonanie 5/10(do czcionki masz program?, "NIE" to poszukaj) @down Pomoge ci bardzo chętnie napisz do mnie na gg to pogadamy Ostatnio edytowany przez Danuneko - 17-07-2005 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh
jeśli chcesz znalezc ten program wykozustaj bardzo prosty przycisk "szukaj" w szukaj wpisz " Program do pisania czcionk tibijskiej" I juz masz
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() fajny fake ej a jak wklejasz zdjecia do posta z pulpitu???
Ostatnio edytowany przez Dratex - 17-07-2005 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam kożystam z potęgi imageshack
www.imageshach.us