|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() a wiec mam taki problem ze zalicytowalem chate ktora okazala sie kompltnym g****m i mam takie pytanie czy mozna jakos sie wylaczyc z licytacji zebys nie licytowal chaty?
wiem ze uzancie mnie za debila ze najpierw nie sprawdzilem jaka cahte kupuje ale poprostu zapomnialem P.S:jesli padnie odpwoeidz prosze o zamkniecie tematu edit: dzieki temat do zamknięcia
Ciągle za dużo kb! A jak ja podaje jak ktoś ma 2mb+ w podpisie to oczywiście żeruje przez 2 następne miesiące >.< Ostatnio edytowany przez AnElKa - 19-07-2005 o 15:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Nie ma mozliwosci "odlicytowania" domku. Moze bedziesz miec szczescie i ktos Cie przelicytuje, lecz jest takze mozliwosc, ze domek stanie sie Twoja wlasnoscia.
Edit: Zapomnialem dodac, ze gdy domek bedzie Twoja wlasnoscia, to mozesz go komus odsprzedac, oddac za free, lub poprostu sie wyprowadzic zostawiajac domek pusty. Ostatnio edytowany przez Arthus Drag'Tail - 19-07-2005 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 8
|
![]() uhahahahaha a to wszystko przez nooba Chipza (czyli przezemnie
![]() ![]() -------------------------------------------- Ella le gusta la gasolina, Dame más gasolina! ![]() |
![]() |
![]() |