|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to po prostu przechodzenie gry jak najszybciej co o tym myślicie?
Ja myślę, że to głupota... no bo gram, aby się bawić a nie biegać jak przygłup i kolejne misje ciechać bez żadnego klimatu, przemyślenia itp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() nie pomyslales, ze moze cos takiego ludzi wlasnie bawi?
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Ja także uważam, iż jest to głupota. W grach cRPG... bardzo ważną częścią grania w tego typu gry jest wczucie się w klimat gry i zaznajomienie z jego światem.
Ważne jest także, aby przestrzegać celu, który przyświecał pierwszym twórcom gier - bawić graczy, a więc powinniśmy grać dla zabawy ![]() @Up Oczywiście, iż niektórych to bawi, ale autor tematu prosi o wyrażenie swojej opinii na ten temat ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 19-07-2005 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() No niby przechodzenie gry na szybko i bez 'delektowania się' fabuła, itp. jest głupie, ale jak oglądałem jak pewni goście przechodzą Q2 na Hard w ~20 minut to moja szczęka leżała na ziemi jeszcze długo po tym, jak filmik się skończył. :O
Pozdrawiam, Cebix. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ja jak przechodizlem MGS'a na pleja za trzecim razem to jeszcze sie bawilem, przechodzilem, rozgladale, probowale, ale juz nastepne to tylko bylo bieganie aby pobic rekord qzyna..
jak sie gra szybko, gra sie nudzi i staje sie bezsensowna..
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Trzeba zwrócić uwagę, że nie każdą grę da się tak przejść. Choć by Doomy, Quake, inne tego typu gry, da się, to np: Herosków już nie.
Ja znam aktualnie dwa takie rekordy: Half-Life 2 - 2:07 GTA:SA - poniżej 8:00 Ofkors godzin ![]() Czy dla mnie to głupota? nie, ponieważ to jest pewnego typu wyzwanie. NIe da się przejść gry bez uprzednich przygotowań. Koleś przechodzący HL2 przeszedł wcześniej kilkakrotnie grę po bożemu, robił sobie notatki dotyczące taktyk i inne tego typu rzeczy, po cym zasiadł i po dwóch godzinach zakończył grę ![]()
![]() |
#7 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Jakiś czas temu znalazłem newsa na pewnej stronie, że jakiś "zapalony" gracz przeszedł The Elder Scrolls III: Morrowind w 15 minut... (ofkors tylko główna fabuła)... ahh ja to robiłem przez pare tygodni
![]()
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: Best time: 0:14:26 by Ryan 'Benito' Bennitt on 23.04.05. wow ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 20-07-2005 o 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() www.speeddemosarchive.com stronka z filmikami przechodzenia gierek nie tylko na PC jak najszybciej
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 20-07-2005 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Nigdy nie gralem po to zeby przejsc jak najszybciej... zawsze jak gralem to patrzylem sie na wszsytkie detale itp, jak to ladnie wygladaja ciemne korytarze itp...
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Masakra xD W takim czasie przechodzić takie gierki... Normalnie kolesie umią grac ;p
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie ogladnalem film, jak gosc konczy Morrowinda w 15 minut. Masakra..
Ale granie "na czas" nie jest 4fun. Np. gram w GTA:SA, chce zrobic 100%, lubie szukac fajnych miejsc, bawic sie. A nie, zeby jak najszybciej przejsc cala gre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: to looknij na ta stronke co dalem strone wczesniej
![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Widzialem filmik jak gosciu przeszedl Mario na Nintendo 64 w 20 minut :P Podziwiam takich ludzi :>
![]() |