Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-07-2005, 23:49   #1
History
Guest

Domyślny Zablokowanie konta w Tibii! Proszę o pomoc!

Witam!

Kilka dni temu założyłem sobie postać na Nebuli. Nazwałem ją "History of the Necronomicon" i w krótkim czasie zrobiłem dość dobrego Rookstayera - 18 lv.
Grałem często, nie miałem problemów z żadnymi noobami, nie używałem makro-programów itp. Dzisiaj chciałem się zalogować i moim oczom ukazał się komunikat:

"Your character is banished because of his / her name."

Po przetłumaczeniu, doszedłem do wniosku, że zostałem zbanowany za imię mojego Rookstayera. Tylko... Co w nim jest takiego złego? Przecież mój nick (w szkole, na podwórku itp.) to właśnie HISTORY, a że imię "History" było już zajęte, dałem "History of the Necronomicon".

No dobra, myślę co tu dalej zrobić i pomyślałem, że napiszę do Adminów Tibii, Panów z CIPsoftu. Napisałem im, dlaczego mam bana, że moja postać ma taki nick, ponieważ naprawdę mam ksywkę History, a że była ona zajęta dałem History of the Necronomicon.

Mail, na który pisałem to: [email protected]

A oto oryginalny E-Mail napisany przeze mnie (błędów w angielskim się nie czepiajcie, nie jestem najlepszy):

"Hello!

I have character on server NEBULA, his name is "History of the Necronomicon". I played several days on ROOKGAARD and I had 18 LV. Now I want to log in and I see announcement:

Your character is banished because of his / her name.

I do not know what this it means. This name is my nick. My friends in school call me "History" ... Because name "History" is occupied, I gave name "History of the Necronomicon" Why did you banished me?

Could I play yet?

I greet,

History."

I czekam na odpowiedź od nich... Co możecie mi poradzić? Co mam jeszcze do nich napisać? Przecież nic nie zawiniłem... Szkoda byłoby mi wywalać prawie 70,000 exp w błoto... Tym bardziej, że był to Rookstayer z wieloma kumplami...

Proszę o pomoc, z góry dzięki.

Pozdrawiam!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-07-2005, 23:54   #2
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Moze po prostu zalogujesz sie na www.tibia.com i zmienisz imie postaci??
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 20-07-2005, 00:01   #3
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Niestety GM uznał, że twoje imię narusza regulamin gry, prawdopodobnie punkt 1b. MOżesz oczywiście się odwoływać od tego, ale prostszym rozwiązaniem będzie danie sobie siana i zmienienie nicku (korzystając z opcji w acc-page na www.tibia.com).

Vanhelsen jest offline  
stary 20-07-2005, 00:16   #4
History
Guest

Domyślny

Dzięki!

Na stronie tibia.com pisze, że GAME MASTER uznał moj nick jako... Tytuł książki Było napisane, że jeśli zmienię nazwę i zostanie ona przyjęta - będę miał odblokowane konto!

Admini moga usunąć temat jeśli chcą!

Dzięki Wam!

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania