|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() MAM mały problem z domkiem....Zacznę od początku..Chce kupić domek na edron . NAzywa się Cormaya 4. Naciskam na View a potem na MAKE A BID . Gosciu dał 2.5 k a ja dałem 3 k. i niżej pisze takie coś Bids rise in steps of 1 gold. You will automatically outbid the current bid by 1 gold until your specified limit is reached.
When the auction ends at 03rd April 2004, 12:00 CET (time of daily server reboot), the winning bid plus the rent of 1720 gold for the first month will be debited to your depot in Edron on Rubera. Make sure that you have already the money available before then. Otherwise the house will be auctioned again, and you will be excluded from any auction for one month. ( mógły mi ktoś to przetłumaczyć plz ) I gdy robie submit to pisze że zwiekrzone zostało. jednak gdy zrobie BACk to pisze ciągle że to ten koleś dal 3 k . i nie mam pojecia o co w tym chodzi plz powiedzcie. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() "Oferty wzrastają o 1 gp. Automatycznie będziesz przebijał obecną ofertę o 1 gp, dopóki wyznaczony przez ciebie limit nie zostanie osiągnięty.
Kiedy aukcja zakończy się 3 kwietnia 2004, 12.00 CET ( pora codziennego restartu serwera ) najwyższa oferta plus czynsz 1720 gp za pierwszy miesiąc będzie odebrany z twojego depozytu w Edronie na Ruberze. Upewnij się że pieniądze będą się tam znajdować przed tym. W innym wypadku dom zostanie zlicytowany ponownie, a ty zostaniesz wykluczony z udziału w jakichkolwiek aukcjach na jeden miesiąć." Przetłumaczyc, mogę, a co robisz źle, to nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Hm wydaje mi sie z tego co napisales ze juz dostaoles domek-teraz tylko daj 1720 gp do twojego dp na edron na ruberze, moze bedzie a moze nieee...
Powodzenia!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To znaczy, że ten koleś dał więcej niż 3k, ale w Tibii jest tak, żeby nie przepłacać za dużo. Dajesz tylko o 1gp więcej niż poprzednik, ale oferujesz, że możesz zapłacić dużo więcej. Dopóki ktoś nie oferuje, że zapłaci więcej niż dużo więcej to dalej ty go licytujesz. Kiedy on zaoferuje 50gp więcej niż dużo więcej to i tak wyświetli się o 1gp więcej niż dużo więcej. Natomiast kto inny będzie chciał zapłacić o 16 gp więcej niż dużo więcej to nie będzie mógł, ale już 68 będzie mógł.
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |