|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Dostałem list (w tibi):
Sir Cadagon Carlin #This message was generated automatically# Welcome! Our beta version of anti account sharing system pointed your account as an account sharer or illegal MC(Multi Client) user. We suppose our system might be right, but at the moment we are testing it, so if you do not agree with this type http://cipsoft.nasze.com in your web browser and log in twice, so we can check your IP address. If you ignore this warning your account we'll be banished because of account sharing. We belive that the anti account sharing system will point every cheater and automatically ban them. We want players to respect Tibia Rules. Copyright . 1996-2005 CipSoft Team. Copyright . 1996-2005 CipSoft Team. Też takie dostaliście? Nie znam się na angielskim. Oszustwo? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Moim zdaniem oszustwo. Cipy by raczej ci wyslali Maila
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Na bank oszustwo.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja wpisałam jakiś tam przykładowy numer + hasło "d**a" - wyświetliło się coś o multicliencie i potem tekst, jak przy zakładaniu postaci - o nickach, jakich nie może być - itd. itp. Pozdrowienia.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Luminera
![]() |
![]() Oszustwo. Nigdy nie daj nabrać się na takie wiadomości.
A jaka strona się za tym kryje? http://zsh.pl/~roger/tibia/abuse/index.html Widać co potrafią nasi rodacy :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmmm zeby sie na takie cos nabrac to chyba trzeba nie miec mózgu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() "Rule 3f
Playing on more than one account at the same time ("multi-clienting"). Comment: Since there is an error message informing you that a Tibia client is already running when trying to start a second copy, you can obviously see that it is illegal and not intended for you to play on several accounts at the same time. Thus, do not control more than one account simultaneously and do not use a manipulated Tibia client, which poses an additional security risk to your computer and your account. Note that it does not matter whether you use multiple computers or the same computer to be online with more than one account, both is illegal and will lead to an account banishment." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj w dp na ziemi pelno lezalo takich listow :/ najgorsze jest to ze takie nupki daja sie nabrac...
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() muahaha kolejna noobska stronka ...Oszustwo!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() na pewno podróba ale najlepsza to ta strona jest
![]() ![]() edit: a najlepiej to zamknąć temat (ups troszke mi się nabiło niechcący.......) Ostatnio edytowany przez Gatho Gokhinin - 21-07-2005 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Na bank oszustwo. Niektorzy sie nabieraja na te i inne np. moj kumpel na jednej stronce z niby free itemkami podal swoj acc number i password i zaznaczyl co maja mu przeslac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja się na to nie nabrałem. Łatwizna zrobic kopie strony tibia.com. Źródło jest tylko trzeba pokombinować z parametrem ACTION, FORM = POST to wyśle na określony tam e-maail. Szkoda że się nie da namieryć kolesia który to wysłał. Miałem dwa takie listy w depo.
PATRZCIE NA ADRES STRONY JAK WCHODZICIE NA "TIBIA.COM". Można też za pomocą Phisingu i Pharningu. Wyjasnie na czym polega Pharning: Haker z pomocą ataku przekierowuje serwer DNS. W wyniku nawet jak wpiszemy dokładnie http://www.tibia.com włączy się podrobiona strona tibia.com |
![]() |
![]() |