|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() No coż sprawa wygląda wmiare prosto, ale ciężko taką gre znaleźć, więc pomyślałem, że może ktoś na forum zna taką gre.
Jestem już troszkę zmęczony graniem w Tibie, WoWa, Lineage, Mu czy czegokolwiek innego i ciągłego wbijania expa, nabijania lvlów, żeby rozwinąć postać itp. Muszę troszkę odsapnąć i potrzebuje spokojnej gierki w której nabijanie lvli nie jest najważniejsze, wktórej można spokojnie mieszkać w mieście zająć się jakąś pracą i z tego żyć, w tym kierunku się rozwijać itp. Poprostu chodzi mi o gre w której nie trzeba na siłe wbijać lvl (nie przeszkadza mi to więc może być i z wbijaniem lvli) tylko można się zająć bardziej życiowymi czynnościami (pracą, nauką itp.) Gra może być w full 3d, może być w 2d, może mieć słabą lub rewelacyjną grafike lub nawet można w nią grać przez przeglądarke internetową, poprostu obojętnie, jedynie co od niej wymagam to cechy opisane wyżej i to żeby była darmowa ![]() POMÓŻCIE ZNUDZONEMU FANOWI RPG ![]()
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() www.carom3d.com - Bilard 3d
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]()
Nie mogę uaktualniać mojej postaci w panelu użytkownika - bardzo powoli mi chodzi tibia.pl Ostatnio edytowany przez Ettercap - 21-07-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sabasios
Prosiłem o gry z możliwością rozwoju postaci czyli wsumie RPGi wchodzą w gre tylko. @Gewof Co UltimaOnline posiada z wymienionych przezemnie punktów? I CHŁOPAKI PROSZE... Poza nazwą i linkiem dodajcie jescze krótki opis gierki, co można robić jak rozwijać postać w jakich klimatach itp. itd. A i interesują mnie też gry rozwoju swojego królesta/dwrou/domu/zakładu pracy itp ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() no to runescape tym się wyróżnia że możemy zwiedzać różne ciekawe miejsca i zajmować się górnictwem, pracować (nie do końca) w kuźni, gotować przeróżne żeczy. trochę informacji masz pod tym linkiem: http://prs2fs.vel.pl/www/index.php
edit: od tibii wyróżnia runa to że ciągle coś się dzieje a questy są bardziej zróżnicowane ale niestety już na początku widoczna jest ich lista więc nie są aż tak tajemnicze
Nie mogę uaktualniać mojej postaci w panelu użytkownika - bardzo powoli mi chodzi tibia.pl Ostatnio edytowany przez Ettercap - 21-07-2005 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Jest taka gra ... nazywa się życie xD
A tak na serio to conquer online czy jakos tak . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() jesli mozna to ja bym prosil o gierke
Marvel Super Heroes i emulator do tego albo marvel vs capcom albo jakos tak plx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() www.lac.pl
nie dla idiotów EDIT: No dobra, doczytałem że ma być opis to niech będzi: LAC to mud, czyli gra bez grafiki:). Cały interfejs jest tekstowy, co odstrasza wszystkich kretynów jakich pełno w tibii - większość graczy to osoby które NAPRAWDĘ wczuwają się w role odgrywanych postaci. Jeżli uda Ci się przemóc interfejs i wtopić się w społeczność na pewno się spodoba... Ostatnio edytowany przez Dabek - 21-07-2005 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Racon
Prawda nazywa się życie xD ale ja bym chciał coś w klimatach fantazy lub sf ![]() @Humanoid Z choinki się urwałeś czy co? ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() To mowie ze conquer online budujesz dom sam musisz kamienie na dom zbierac potem rozbudowujesz.Zbierasz gemy itp .
@down Jak grałem to nie była płatna mialem 54 lvl fire tao.W tej grze piniadze leza na ziemi (DOSŁOWNIE) ze zbieractwa uzbierałem 300k (Jak masz doswiatczenie z tibi to tam mastach bedziesz) Bo wtibi trzeba bylo kombinować wiec jak z tibi na conquera przejdziesz to jazda niezła 100k dzienie i 30 lvl co 3 dni ![]() Ostatnio edytowany przez Racon - 21-07-2005 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dabek
Zaraz przetestuje Mud tez moze bedzie dobry ![]() @Racon Zaraz coś o tym poszukam, a wiesz coś o tym czy jest płatna czy nie?
![]() |
#13 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() To chyba zdecydowanie Ultima Online. Jest to gra, w której można być bardzo bogatym, wypasionym i wogóle pomimo, że nie zabiłeś ani jednego potworka. Możesz np. być górnikiem/kowalem i z tego sobie żyć lub z jednego z wielu innych zawodów. W UO z walką związane jest około 1/4 skilli, reszta to wspomagające skille typu kucharstwo, rolnictwo, wędkarstwo, drwalstwo, kowalstwo, umagicznianie itp. itd.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Ktoś już polecał
www.runescape.com ale także www.ogame.pl Jesteś imperatorem swojej planety, możesz ją rozbudowywać, bronić. Możesz atakować. Ogolnie rozwój planety. Sam zobacz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm czyli głównie musze sprawdzić conquer online i ultime online, zobaczymy
![]() A masz jakis dobry serwer do UO? Taki na ktorym duzo polakow gra? A w o game juz gram ![]() ![]()
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 21-07-2005 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Neverland Ulubiony zespół: Helloween, Blind Guardian, Kreator, Manowar Ulubiona profesja: Paladyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shaarez
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() co do UO to Clair Lairs [o ile pamietam tak się nazywa] polski server, polcam granie, grałem przez pare tygodni, miałem stolarza z skillem 90
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Umiejętności na UO bardzo mi się spodobały, jeszcze tylko powiedzcie gdzie mogę ją ściągnąć...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Ja też był bym za tym aby ktoś podał linka do tej gierki a dokładnie to do UO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() A ja polecam Dark Eden...tylko hackerów dużo
![]() http://en.darkeden.com www.mu.com A priv serv mu exp x 1000 i inne duperele www.psychic-doom.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Nowy Sącz
|
![]() Pomijając to, że chodziło Ci o darmową grę, przyszła mi na myśl "The Sims"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |