|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Podlasie
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Jestesmy spokojną gildią. Rektutujemy lvle 20+. Knight skille: 60/60 4mlvl.. Paladin skille: 65/50... Sorcerers and druids: 25 mlvl+. Nie rekrutujemy ani pk ani thiefow. Guild Channel zawsze otwarty !!! C ya In Game.. MsG do Eternal Fredek !!!!!
Ostatnio edytowany przez ninja22 - 21-07-2005 o 17:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() siema moze mnie przyjmiesz mam 13 level mlevel 25 nick Lord-Faciat prawie wszystkie dostempne czary na ten level nie jestem zlodziejem ani pk acha i w jakim miescie jest ta guildia?? i czy macie gh??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Niewiem poco pytania czy mozecie mnie przyja ................ skoro podal warunki rerutacji lv skile mlv to hya bezsensowne jest pisanie czegos takiego
Któregoś dnia,Kiedy staniemy się mądrzejsi, Kiedy cały Swiat się zestarzeje Kiedy będziemy kochać I będę się modlił do kogoś abyśmy mogli jeszcze żyć żeby żyć i jednego dnia któregoś dnia Któregoś dnia,życie będzie sprawiedliwsze Potrzeby będą żadsze,a chciwość nie będzie popłacała Bóg będzie podąrzał do tego rozświetlonego przełomu Jeśli nie będziemy chcieli wejśc na księżyc,pozwoli temu przyjść jednemu dniowi,pewnemu dniowi Wkrótce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() gildia jest w ab'dendriel
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @autor
palkowie zeby sie dostac do gildi musza miec wieksze skile od ciebie -.- i 25 mlvl robi sie dluzej niz skile 60 knightem czy 65 palem |
![]() |
![]() |