|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() to zalezy bo np na securze duzo osb w venore mieszka i sie nie oplaca tam na trolle chodci al np w Ab jest przyjemnie
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Skoro chcesz być druidkiem to musisz pujść do miasta w którym będziesz miała dużo chetnych do kupienia runków i jak najmniej konkurencji, a więc odpal trade kanal i posłuchaj co mówią.
Ja osobiście jestem w AB moimi 4 druidami 3 knightami 1 magiem 1 palkiem(to postacie moje i mojego brata a mag był siostry ale jej sie tibia znudzila)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Ja na wszystkie rozwiazania biore Thais ( wolna przestrzen) na kinajtow Kaz mniej przestrzeni ale zato sporo Dwarfow !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Moim zdaniem powinnaś iść do Carlin... jest to miłe i przyjemne miasto bez PK(BIG JOKE) ale da sie grać
![]() Drugim miastem jest AB - żeczywiscie spokojne miasto... Na Trzecim miejscu Thais tam masz duze przestrzenie i satysfakcje że urodziłaś sie w Największym mieście Tibi ![]() Odradzam Kazz... nie obczajam takiego miasta :/ POzdro dla Wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Dzienx, chyba pojde do Ab
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do miasta to ja wybrałem Venore, ale od razu przeprowadziłem sie do Carlin. Niesamowicie szybki respawn Trolli i czsami nie ma innych graczy (a przynajmniej u mnie na Hibernie)... zarobić sie nie da ale hurtowe ilości expa
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83