|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() Mam Pytanie mam kjnighta lvl 12 duzo life fluiduw i mana fluiduw skile 43/41
i pierwsze czyblokne takiego ghosta po drugie czy opłaca mi sie isici na takiego ghosta po trzecie gdzie w konicu jest ten ghost bo na mapie respa prawie nigdzie go niema a chciałbym isci tam gdzie jest 1 lub kilak ale nie ze zucaja sie wyszytkie namnie tylko jeden i wogule żeby niebyło tak że ds jest z nim Zgury dzieki na odpowieci ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Eeeee... Bloknąć dasz rade ale z melee go nie ubijesz, musisz wziąć LMM/HMM/FB/FF/EF - zależy jaki masz mlvl. Btw, PO CO CHCESZ TO BIĆ?! Exp dobry (dla sorca, lol) a loot słaby (ew stealth ring) -.-"
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Zgadzam sie z ripperem xD
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak nie masz PACC to nie pójdziesz na ghosta. Blokować możesz ale jego można bić tylko z run więc hmm konieczne są. On wogóle nie daje loota a na stealth ringa z 1 ghosta bym raczej nie liczył. Daj se spokój, idź lepiej potrenuj skille ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() @up
A ja myslalem, ze ghosty sa na ulderek's rock ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Jedyny znany mi resp ghostow dla FACC jest po drodze na banshee quest, za 2 magc walami w ghostland. Zeby przełaczyć jedną z nich trzeba zabić GSa więc na tym levelu raczej sobie na ghosty nie pójdziesz...
Jak masz PACC - to co innego, po prostu wchodzisz do któregoś z tombów i prędzej czy poźniej ghosta spotkasz... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Neverland
Imię: Vis'ghar Irae
Świat: Pythera
|
![]() @ up
Tego gs'a nie trzeba zabijać, wystarczy dzwignie przesunąć ![]() @ topic Ghosta pewnie byś zablokował, ale wątpie żebyś jakiegoś znalazł... Poza tym po co Ci on? ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Ghso trjest na isle of king czy jak to sie pisze ale czeba mieć famili broche(nie wiem jak to się pisze)... nie pamiętam jak to tam dokładnie wyglada troche ghuli kseletonów starkery i ghosty
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Sir Feli
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 33
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wczoraj na tombach jak bylem -2 to spotkalem ghosta knightem wezielem hhmm i uciekam o dziwo dostal 5 strzalow z hmm i szybko sie rozlozyl takze ghosty sa slabe...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() @shymchuck
Pragne zauwazyc ze to nie jest glupie nabijanie postow, ale nastepne zdanie ktore za czyms przemawia. Mogl napisac slowo w slowo to co poprzednik, ale po co?
-::: Zaiste wielkiego trzeba zaślepienia i wielkego zadufania aby posokę lejącą się z szafotu nazywać sprawiedliwością :::- Vysogota z Corvo Andrzej Sapkowski Ostatnio edytowany przez Gumski - 27-07-2005 o 16:29. |
![]() |