|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Jestem ciekaw w przybliżeniu co to znaczy w opisie na stronie z potworami czasami rzadko bardzo rzadko niezwykle rzadko Ile musze wybić około potworków na dany loot, oczywiście jest to losowe i od farta zależy ale jak możemy rozumieć te wytyczne np. załużmy chce lootnąc z gsów Time Ring'a który rzadko występuje i musze wybić 30- 50 gs'ów Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() To roznie bywa ja z kolegami siedzialem 2,5h na dragach ubilismy okolo 100 dragow i wypadly nam 4 steel helmety i dragon hamme a mojemu koledze co ubil sobie 7 dragow wylecialy 2 plate legsy dragon hammer dragon shield
Morał:Szczescie plx
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() Na rooku poszedłem po raz pierwszy na trole po zabiciu okolo 8 troli patrze a w ciele silver amulet. na mainie zabiłem juz setki troli roznymi postaciami i mi ani razu nie wypadł a mojemu koledze 2 razy na rooku i raz na mainie wypadł. po zabiciu dosłownie kilku troli.
Ostatnio edytowany przez Tom@k - 25-07-2005 o 12:38. Powód: Błedy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Omg, zależy od twojego lootlucka -.- Dla niektórych rzadko to dragon shield na 20 dragów, a mi po zabiciu 300~ dragów wypadł max D Hammer -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Jako dodatkowa pomoc:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3143
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() moze dawac do boga tibi rzeczy to moze sie zmiluje a moze zalatwic sie blogoslawienstwo alb w kościele dawac wiencej na ofiare
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Tak samon nekro jadni muwia ze po 100 nekro wypadaja bohy ja poszlem z kumplem i po zabicu gura 10 nekro bohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja na minie zabijałem tysiace minosów i nigdy silver amulet nie wylecial... Gdy bylem na rooku i wreszcie poszedlem na upragnionego mino, juz w pierwszym stforq był silver amulet... morał? NIE MA MORAŁU... TRZEBA MIEC FUXA
![]() |
![]() |
#10 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Ja mogę powiedzieć o Dwarven Ringach które wypadają z dwarfów, otóż na stronie jest napisane że wypadją (bardzo rzadko) a mi podczas prawie każdego huntu w kopalni wypada 0-2 dwarven ringi. Więc różnie to bywa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() hmmmmm to zalezy od szczescia pierwszy raz jak bylem na dragon land zabilem z 8 dragow zlotowalem d hammera p legi i serpenta a wczoraj zabilem okolo 50 dragow i zadnego lota
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() co to ma być
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() 100 % szescie nie ma zadnej definicji...moja siostra blokowala gsa i z 4 gsa wypadly k-legi a potem siedzieli z 2 h i nic nie wypadlo innym razem w 10 minut wypadnie k-set nie ma zadnej definicji ogladalem filmik w ktorym Eternal Obvilion z 3 demonów zlootowal 2 g-legi -.- masz szescie wypadnie nie masz szescia nie wypadnie
![]() ______________________________ Horrofic Archer Paladyn 63/50 Pacera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Ja huntowalem na ratach i marzylem o 2 gp i kiedys mi musi to wypasc.
W****iaja mnie nooby -.- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Fenza z pandorii przez dlugi czas na huntach z demonów wylootowała 2mpa i żadnych g-legów...
![]() |
![]() |
![]() |