|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Siemka Ziomale. Nudze się w chacie więc sobie usiadłem do komputerka, i zobaczyłem jakieś dziwne programy. Po co mi były?...A! do fake'ów! No to Se znów troszke porobie dla zabicia czasu (Zrookuje czas).
Więc przedstawiam wam mój pierwszy fake (na tej stronie ![]() Nieumarli część 1-Początek Pewien nieznany czarnoksiężnik, doskonale posługujacy się zaklęciami Demonologii, pragnął, by cały świat był pochłąniety zarazą i zepsuciem. W swojej krypcie, do której żaden śmiertelnik nie miał wstępu, położył ciało, martwe, by za jego pomocą cały świat zaroił się od nieumarłych ![]() Lecz na jego drodze do zagłady świata stanął nieznany rycerz. ![]() Czarnoksiężnikowi udało się go zgładzić, i już rzucił zaklęcie... ![]() ...Gdy Bóg wysłuchał wołań rycerza, i zgładził nieznajomego czarnoksieżnika ![]() Po śmierci krew ich obojga oblała ciało, które miało żyć, od nowa... ![]() CDN... Początek skromny, ale jak będzie dalej? Sam niewiem xD Z czasem się okaże.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: LeGnIcA
|
![]() Takie sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a mnie sie podoba ale tu sie anty-fani z tibia.org kręcą :> tacy jak ten nademna
![]() fabuła mi sie podoba cholernie rob dalej! ;] @strange sorka nie zauwazylem twojego posta ![]()
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 25-07-2005 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() Takie standardowe .... zeby jakas rewela to nie powiem ogólni 4.5/10 bym dal, bo napracować sie nie napracowałeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Zeby było śmieszniej to dam kolejna część (bo musze kompa wyłaczyć niedługo wyłączyć)
Nieumarli część 2-Davis Pare lat po zdażeniu z czarnoksieżnikiem Pewnego razu, szedł sobie nieznajomy wędrowiec, który wędrował od bardzo dawna, niewiadomo czemu. ![]() Nagle spotkał kobietę, zaatakowaną przez dwóch nieumarłych ![]() Bez chwili wahania wędrowiec zrzucił swój kaptur oraz szatę i miał zamiar pomóc nieznajomej. ![]() O dziwo miał umiejetność teleportacji. ![]() Kobieta zaniemówiła widząc jak oba ghoule padają. ![]() Nieznajoma niewiedziała co się stało, gdy patrzyła na zwłoki nieumarłych. ![]() Nagle zauważyła naszego wędrowca. ![]() Wędrowiec zdradził kobiecie swe imie... ![]() ...po czym wyruszył dalej, szukając celu swego życia. CDN... Śmiesznie nie? Wszyscy się śmieją! (tyle razy dedłem czas że ma z 24 lv tylko 18 ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Morgana
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jeihev
Profesja: Druid
Świat: Morgana
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 30
|
![]() Denne te Fakei nie ma co oglądać może troche akcji?
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Kolejne fake typu:Orki atakuja rookgard,lu Atak nieumarlych@/!
Dlatego swojego story nie kontynuuje bo to bylo tego typu. Jak już to może póżniej powróce do fake o SW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Elevo stać cie na więcej popracuj troche ale może nie na tym tematem bo to jest straszne
@up Oerta, teraz będziesz miał zero konkurecji bo zaprzestałem tworzenia fake'ów ze star wars |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Oł maj gat tragedijo... jak można bło takie cos wyprodukować
![]()
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @Dan: Ja też zaprzestalem robić fake bo jakoś nie czerpie z tego przyjemności jak dawniej.Może kiedyś powróce...
P.S.: Sorry za offtop |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: kamputer w moim pokoju
![]() |
![]() Jakies takie Dziwne
![]() ![]() |
![]() |