|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D
|
![]() Chciałbym wam przedstawić smutną prawdę, otóż Neuter
legenda Elysi, zginął w wypadku samochodowym ![]() Był członkiem wielu gild, m.in. Aries One, uczestniczył w wielu wojnach. Nigdy nie udało mu się zdobyć 100 levelu.[*] Neuter ( Łukasz )[*]
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zobacz sobie na forum tibia.com
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
|
![]() |
![]() |
Killah od kacziego |
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader.
Powód: Edytuj posty.
|
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() [*]Rest In Peace[*]
Jesli to jest prawda to jest mi bardzo przykro i wspolczuje rodzinie oraz najblizszym Neutera. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jul 26 2005, 12:13:11 CET <--- last login, jesli to prawda to musiales sie o tym bardzo szybko dowiedziec.....Jedna z ostatnich rzeczy jaka robil bylo granie w tibie,ehhh ( oczywiscie jesli to prawda )
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() To prawda. Oto temat o tym na tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=878979
A to podobno zdjęcie jego samochodu po Wypadku. Jechał z 3 kolegami do Iławy http://iis.pwsz.elblag.pl/~iis5800/foto/1.jpg[*] |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Szkoda, mi nie gracza, tylko człowieka... Eh, wiem coś o stracie najbliższych, więc wiem co jego rodzina musi odczuwać, to niesamowity ból, pustka w sercu, której już nic nie wypełni. Nie znałem go nigdy, co nie zmniejsza mojego współczucia.
Reast In Peace |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() jedno sie nie zagadza, na tibia.com napisane jest że zginoł 2 dni temu, a last login jest z disiaj, czyżby legenda ownerowała?
jesli to prawda to współczuje, chociaż do dziś wogule nie miałem pojęcia o jego istnieniu sprostowanie, nie napisałem tego złośliwie tylko zauważyłem malą niezgodność z czasem. Fakt może sformułowanie "nie kapuje" nie było najtrafniejszym, dlatego zmieniam bo co tu jest do kapowania.
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 26-07-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() to jest prawda dla wszystkich nie wierzocych (kiedys gralem na elysi i mam tam kilku kolegow co mnie o tym poinformowalo...)
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Nie znam człowieka, ale współczuje. I co z tego, że ktoś zalogował się na jego konto? Z pewnością ktoś miał do niego dostęp, może to była siostra?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() No smutna historia... Niedawno w wypadku zginal best friend mojego tibijskiego kumpla. O ile sie nie myle obie osoby zginely w tym samym wypadku. Sam wiem co to znaczy stracic kogos bliskiego, wiec wiem co czuje... Niestety takie zycie.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żal człowieka, a to jest prawda, każdy wyższy level to potwierdzi, w szczególności Bax Sho.
Teraz w Ab obowiązuje żałoba, zdjęcie zrobione przed chwilą pokazuję małą liczbe osób, ale liczy się wiadomość: ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Czy to jest forum "Nekrolog.Pl", czy "tibia.pl"? Gdyby zakładać tematy o każdej śmierci, by tu było kilka takich tematów dziennie - wyobrażacie to sobie?
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To ciekawe bo pierwszy raz o tym słysze A ty qrczak to pomyśl przez chwilę, czy warto by było z takiej rzeczy żartować?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Brzeźnica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Paender
Profesja: Sorcerer
Gildia: Shadow Riders
Świat: Shivera
Poziom: 18
Skille: 16/20
Poziom mag.: 23
|
![]() Jeśli tak wyglądał jego samochód po wypadku:
![]() To bardzo mi go żal i współczuje jego rodzinie
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Hehe, a mnie zastanawia jedno, czy jego real siostra nie ma nic lepszego do robienia po smierci brata od pisania o tym na jakims badziewskim forum. Badziewskim bo coz ma sie powiadamianie ludzi na forum jakiejs internetowej gry ze smiercia jednej z najblizszych osob w prawdziwym zyciu. Posiedziala by dziewczyna z rodzina, a nie siedzi przed kompem i pisze na prawo i lewo o smierci brata. Oczekuje wspolczucia? Nie dostanie go.
@down http://forum.tibia.com/forum/index....threadid=878979 - Mowie o tym.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 26-07-2005 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A o śmierci brata nie byłbym wstanie nawet pisać na forum...
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() bardzo wspłucuzje jego rodzinie i jemu samemu szkoda mi go
![]() ![]() |
![]() |