|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Yo!
Nie znalazłem odpowiedniego miejsca do tego, więc zamieściłem je tu Chapter 1: STOP PALENIU!!! ![]() _____________________ Chapter 2: N00b KilleR ![]() comments plax Co do 2 gifa tam gdzie Ue jest to dla ciekawych to 2 oznacza pytanie czy mi da 2 platynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Lol No Comments? plax comments ... czy dobre, czy złe byle, żebym wiedział, co zrobić next ![]() EDIT2 Poprawiłem początek i koniec 2 gifa... PODAJCIE TEMAT GIFA TO ZROBIE ![]() Ostatnio edytowany przez Master of Temple - 26-07-2005 o 17:06. Powód: LoL? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Na tym 2 gifie nie prosi o 2 platynki tylko odlicza czas do UE
![]() ![]() ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Buehhe zgadles
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Mnie się podoba bardzo 1 GIF. 2 Nie jest dobry wedlug mnie, ale ujdzie ;] Zrób więcej jak możesz
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2005
|
![]() Bardzo fajny pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nawet fajne te gify, pierwszy chyba lepszy
![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Szczerze ?
Cienkie. Nie chce mi się pisać czemu i dlaczego... Albo napiszę: 1) 3 Klatki czy też 4 ? CO TO MA BYĆ ?! 2) Wolne ... 3) umh...... nudne ? I co to wnosi ? 4) Kamera (fotka #2) się rusza.... A NIE POWINNA ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Morska przestrzen
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do fake, mi tam sie tylko pierwszy troche podoba, ale ta lapa co wywala papieroska jest zle, bo on ma rekawice, a w gifie twoim narysowales gola reke ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Good gif
![]() ![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzis zrobilem tak z nudów gif o Gorrillaz:
![]() |
![]() |
![]() |