![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Jestem pozątkujący w tej grze ( Baldura 1 całego przeszedłem ), bardzo mi sie podoba, jest ciekawa, można od razu stworzyć 6 osobąwą grupę itp. Piszcie tu jeśli się wam ta gr podoba
![]() A moje pytnie dotyczy zbrojnych, a właściwie o co chodzi z siłą. Jak walne na 18 to mi sie jakiś ukośnik pokazuje. I teraz czy będzie lepiej jeśli ten ukośnik będzie wyglądał tak np.18\99 czy lepiej tak 18\01????????????????????? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Lubie tą grę, ale nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi ukośnikami. Jeśli większa liczba jest lepsza, to lepszy jest z pewnością ukośnik 18/01, bo oznacza on 18/101.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
|
![]() Icewind Dale 1 niegralem zbyt dlugo.Gra jest fajna ale napewno nie przewyzsza Baldurs Gate 1 ktorego teraz przechodze.Hmm ukosniki tez nie mam pojecia.
P.S. Gral ktos w Planescape Torment?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() z tego co pamietam to najlepszy rzut to 18/00... i im wieksza liczba po ukosniku tym lepiej... wiec jesli nie trafisz na 18/00 to staraj sie o jak najwieksza... a co do IWD to przeszedlem cala gre i musze powiedziec ze jest bardzo dobra, ale jednak strasznie duzo w niej naparzania sie. to sie chyba nazywa hack and slash ? ehh nigdy nie mialem glowy na nazw
![]() @up niby czemy 18/01 = 18/101 ? O.o
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Ja nie łapie sie w tym, powiedz po prostu jakie mam wylosować. Czy 18\96 wystarczy bo mi sie to często losuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 21/24
Poziom mag.: 39
|
![]() JA tez uwielbiam te gre i powiem ci ze jesli chcesz mocnego wojownika to losuj az do 18/00. Potem znajdziesz gdzies w okolicy Odcietej Dloni "Rekawice ze Skory Ogra". Daja one dowolnej postaci mod do sily 18/00. Swietna rzecz. Podpowiem ci ze jak dojdziesz do Odcietej Dloni uwaznie przeszukuj kazde pietro. Ja tam utknalem. Brakowalo mi 1 czesci do arbiterium.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Z 6 razy ja przeszedlem" ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
![]() |
![]() mnie sie intro podobalo w Icewind dale
![]() przeszedlem raz ale pelno tam walki jest mnie sie podoba bardziej BG 1 ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
|
![]() Ja planescape przeszlem moze polowe gry potem sie zaciolem i formatowalem windowsa i zapomnialem o save
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 27-07-2005 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Oczywiście, że w IWD. Moim zdaniem, Tibia w porównaniu do IWD to dno i wodorosty... @Topic Nie tak dawno temu, gdy byłem jeszcze mniej więcej 10letnim chłopcem, ta gra mnie odpychała. Po prosty, gdy tylko ją włączałem, odrazu ją wyłączałem xDGdy dorwałem się do tej gry, po przeczytaniu "Trylogii Doliny Lodowego Wichru" R.A Salvatore'a (IMO genialny pisarz i genialna książka, polecam wszystkim ![]() ![]()
![]() |