|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() Broad - 2 reczny
Serpent - 1 reczny Two-handed - sama nazwa wskazuje ze 2 reczny ![]() Fire - 1 reczny Bright - 1 reczny Giant - 2 reczny Magic - 1 reczny Warlord - nieokreslono Magic long - 2 reczny Ice rapier - 1 reczny (1 cios i znika) |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Warlord sword - 2 reczny
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#4 |
Fallen Angel
|
![]() Skąd wiecie Że magic long sword jest dwuręczny??? Móże ktoś z was ma???
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() @ re up
hmm... Po 1 Jeśli chodzi o posiadanie tego cacuszka to ma go Halfhigh(Anitca). Niestety nie wiem co ten pan uczynił że go dostał(ponoć go sprzedał). A żeby być konsekwentnym to powiem że Warlord Sworda ma Recca(Antica) za zorganizowanie największego konwentu tibi(jak do tej pory). Wiadomości są z Forum tibia.de Po 2 wiemy bo takimi mieczami żucają GM'owie na Test Serverze jak sie troche potrudzisz to możesz go znaleść, lub poprosić Gm'a może w darze łaski podaruje ci go a potem odbierze(miałem tak 2lvl walnoł mi UE za 800 hp ![]()