|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
|
![]() omg tylko tam trzeba czekac miesiąc a mi potrzeba teraz!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() yhy ale ty sie znasz -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() omg jak taki mądry jesteś to co mi powiesz na to ze nie da sie tak? w ten sposób trzeba czekac 30 dni nawet jeżeli masz pacc. niech wypowiedzą sie inny plz ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Master Alucard
|
![]() @Toppic
Wchodzisz na www.tibia.com Klikasz "my account", potem "account lost?", wpisujesz imie postaci na danym acc. W nast. oknie zaznaczasz "I want to change the email address of my account instantly." i klikasz "submit". Wpisujesz "new email adress" i klikasz "submit". W nast. oknie wpisujesz rec. key i zaznaczasz " Yes, change the email address.". To wszystko @Gohan-san Cytuj:
Jak nie wiesz jak to nie postuj.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 27-07-2005 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przed chwilą sprawdziłem na moim koncie,otóż DA SIĘ. @Shinjix Otóż wiem gdyż przed chwilą to sprawdziłęm =.="
![]() |
![]() |
#10 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 27-07-2005 o 23:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Dlatego z tego forum Shinjixa lubie najbardziej
![]() |
![]() |
![]() |