|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Potrzebuje odpowiedzi na pare pytan(zwiazanych z thais):
A.) Co tam jest oprocz draga, ratow i mt.sternum , jeśli są jakieś potworki dla palla 8 lev 30/xx to poprosze. B.) Gdzie można kupić wyposażenie typu b-set, sold helmet itp. itd. C.) Od czego tam zacząć? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() ad . A ) Bardzo dużo potworów !!! Ten temat powinien być zamkniety ponieważ to to sam co objaśnianie jakiegoś Questa !!! Sam idz i se sprawdz !!!
ad. ![]() ad. C)OD CZEGO CHCESZ !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie TAKIEJ odpowiedzi sie spodziewalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja chcę gwiazdkę z nieba...
a)Człowieku, koło Thais jest maaaaaaaaaaasa potworków.... Ja wybrałem Carlin i przez 3 tygodnie do 15lvl'a nie dobiłem... b) Koło depo krzyczysz "BUY PRZEDMIOT" i juz ![]() c)Od zabijania potworków
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Sir Krisek, widze, że nie widzisz różnicy między zadaniem w questach, a tym gdzie są jakie potworki. Temat ci nie pasuje to sie nie odzywaj. Jeśli temat zły to sie nim moderatorzy zajmą. A powracając do tematu to:
1. Jest tam sporo troli. Jak już zdobędziesz lepszy lvl to będziesz jeszcze chodził na cyce. Thais to według mnie jedno a najlepszych miast dla paladyna. 2. Pierwszy raz słysze określenie b-set ![]() 3. Trenuj skile i lvl. Idz na trole i uzbieraj sporo kaski, przyda ci sie dobry i lekki stuf.