|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Chcę zadać pytanie czy moje eq jest jak na mój lvl dobre. Jeśli temat gromadzący takie pytania istnieje proszę modków o usunięcie/przeniesienie postu. Tak więc. Jako Knight na 21lvl posiadam: warrior helmet, knight armor, plate legs, leather boots, dragon shield, dragon hammer i scarf. Czy to eq jest w miarę dobre jak na mój lvl? Czy na 21 powinienem już sprawić sobie coś lepszego ? (<- tak wiem że im lepszy eq tym lepiej, ale mam troche mało kasy...)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() ee chyba narazie styka mozesz sobie zalatwic skull staffa
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() www.tibianlibrary.com Average Equipment and nothing more to say
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Na co Ci set jak masz skille syfne jak na ten lvl a nad twoim mlv to sie płakać chce ! Wnioski brałem z podpisu ;]
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() no fakt.. skille się chowają, oki skoro styka to styka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() offtop: Ryba możesz się juz zciszyć? Jak patrze na twoje posty to wnioskuje ze ty nie masz 14 lat ale 5
Skoro sie wyjasnilo close
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() A może raczyłbyś podac swiat?
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() może nie jest sensowny ale może grzeczniej
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() JESTEŚ POPROSTU MOIM IDOLEM !!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
bezsensowna reakcja @down Maximus Zgadzam sie w zupelnosci Ostatnio edytowany przez Rybzor - 29-07-2005 o 23:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() OMG, on pyta się czy jakiś tam k-set jest dobry na 21 lvl a wy *******icie jakieś głupoty, i kto tu jest przysłowiowym „noobem”, on nie prosił o komentowanie jego skilli i mlvl... Ja też jak zaczynałem grac w tibię nie byłem niewiadomo kim... Może sami popatrzcie na siebie pierw nim zaczniecie innych krytykować...
Wracając do tematu: Jak na twoje na twój lvl to te eq jest ok, ale nie da się tak naprawdę powiedzieć jakie jest eq dobre na xx lvl, niektórzy w k-setach biegają na 80-100lvlach.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 29-07-2005 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 70/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() lol takie skille i 2 mlvl na 21 lvl hahaha eq jest całkiem dobry (zależy jaki server jak antica to z***any na maxa) chociaż na 12 lvl miałem lepszy eq i skille a na 16 4mlvl więc po prostu potrenuj!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hord Xanti
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 9
Skille: 33/30
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A z jakiego servera pochodzish? Jeśli z jakiegoś z nowszych to całkiem dobre ale jeśli z tych starszych to nie za bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Jezeli ten temat nie zostanie usuniety to niedlugo forum bedzie zasypane przez tego typu tematy
![]()
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() Gram na Mytherze
![]() Ktoś napisał że on tez kiedyś zaczynał... tyle że ja nie zaczynam ![]() ![]() Wiem że nieda się jednoznacznie stwierdzić, niema żadnych statystyk typu "jakie eq na dany lvl' -> chciałem poznać zdanie forumowiczów, czy uważają oni ze taki set wystarczy. I chwała temu co stwierdził że ja się nie skille tylko o eq pyta,. No bo taka jest prawda. Wiem że mam lipne skille. Wiem też że muszę potrenować- tego mi mówić nie musicie... @offtopic: wie ktoś ile na mytherze kosztuje crystal mace ? Ostatnio edytowany przez Xyrius - 30-07-2005 o 08:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Eq może być, ale po ci takie jeśli posiadasz marne skile i nie masz 4 mlva. Ja 4 mlvl zrobilem na 11 zwyklym, nie byl to dla mnie zadne problem, po prostu przez 4 - 5 dni ciagle spalalem mane. Co do skilow do wytrenuj do min 60/60. Wtedy zakupisz ssa i spokojnie bedziesz mogl chodzic huncic na soldkach etc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
![]() |
![]() oki, thx a co do soldków -juz chodzę na soldki
![]() Choć gdy są więcej niż 3 to zaczynają się problemy.. ale nigdzie się nie chodzi bez BP HMM'ów i BP IHów |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Imię: Domelek-Elemelek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 29
Poziom mag.: 15
|
![]() Eq jak na Twoj lvl jest dosyc dobre. Ale raczej wymienilbym tego d-hammera na skull stafa.
Eh.....a co do skilli i mlvla, to na prawde biedne ![]() @Ryba~~ Wez ty chlopie szanuj ludzi, pewnie sam masz lvl 15 i skille po 20, bo knigtem z hmm bijesz. Urs, domelx Ostatnio edytowany przez domelxxx - 30-07-2005 o 12:16. |
![]() |
![]() |