|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Pytanie
Otóż mam knight 23 lvl skille 57/55 (harmonia -.-) i mam eq mam: Stell hełm Plate arm Plate legs Dragon shield Fire Sword Scarf I pytanie brzmi: Czy przeżyję jeżeli pójdę do fortecy elfów
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Sam - Nie
z druzyna na podobnym lvlu - tak Good luck
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() sam marne szanse bardzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() ja ci proponuje:
ty jeszcze jeden knight na podobnym lvlu ale z lepszymi skillami (bo chyba sam powiesz ze masz slabe) dwoch palkow z skillami w discie ok. 60 i ewentualnie jakis sorek. TO JEST TYLKO PROPOZYCJA Ostatnio edytowany przez Darth Ryba - 30-07-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Jeśli umiesz szybo uciekać (LOL?) to przeżyjesz. Jakbyś miał lepszy eq, to mógłbyś bez problemu solować elfy i elfy scouty, a tak to kiepsko w miare to widze.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Przeżyć? Jasne, ale o expieniu mowy nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
|
![]() ![]() A jak sam nie pujdzie i nie zobaczy to sie nie przekona, powyzej 20 lvl 4 mlvl powinieneś mieć, uhać się jako tako pewnie umiesz. Więc nie widze problemu !! Good luck ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Wez ze soba sorca lub palla na podobnym levelu do twojego i bedzie luz. Good Luck
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Ja tam zacząłem expić od 42 lvla przy skillach 74/73. Na 30 k expa schodzi bp uhów. Jak sie postaram to robię 25k/h. Ale Tobie tego ne polecam bo:
1. Mały lvl a tam wyłazi czasami po 3-4 scouty + 3-4 elfy więc każdy walnie hita (a scout potrafi walnąć pożądnie, z twoimi preferencjami możesz dostawać po 70+) I możesz się nie zdążyć uhać. 2. Scouty uciekają i do wolnych nie należą a Ty bez bohów na tym lvlu zanim jednego dogonisz to zmarnujesz uha :/ 3. Masz niezbyt dobre skille więc zabicie scouta może być dosyć trudne gdyż ma 160 hp. 4. O questach to wogóle nie ma mowy ale więcej animrumru ![]() Chyba, że chcesz iść z ekipą ale to też bez sensu bo nic niezaexpisz a loota tam nie ma praktycznie żadnego (ewentualnie strzaly ...). Lepiej zrób skille na 70/70 i przynajmniej ten 35 lvl i jeśli masz nadmiar uhów lub potrzebujesz szybkiego expa to możesz iść ale teraz daj sobie spokój.