|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dlaczego na stronie nie ma już działu tutorial? Żadnego linka , odnośnika - na dwóch kompach mam to samo ; na trzech przeglądarkach - co mam robić??? To błąd strony , kompa , mój czy niczyj??? Proszę o szybką odpowiedź.
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() u mnie też zniknął... chyba poprostu został usuniety przez modków... jak chcesz jakiś poradnik, to jest specjalny dział na forum i tam masz wszystkie artukuły z tego działu...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() http://www.tibia.pl/index.php?i=3
"Wasze poradniki" Link jest po lewej stronie, pod "Hunted - gazetka tibijska". o.O IE siadło podczas wysyłania a post jest. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 31-07-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Dział zniknął z bardzo konkretnego powodu, a nie powróci ze względu na lenistwo modoow
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#6 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Ciagle mam ambitne plany na przywrocenie tych poradnikow w lepszej formie ![]() Sprawa juz kiedys byla wyjasniana. Narazie niestety nie bedzie tych poradnikow ![]() |
|
![]() |