|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak każdy wie hackerstwo sie szerzy .. i usłyszalem od kolegi co ma premium, że "premium account" ma jakies recover keye czy jakos tak i nie mozna ich zhakowac, prawda czy fałsz. Jeżeli to prawda i free account nie ma tego wspomnianego rocover keya czy jakos tak
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Owszem Premmium Account ma Recover key'a, ale Pacc'a tez mozna shakowac.
A i troche porad, aby uniknac haka: 1. Nie wchodzi na nieznane wam strony. 2. Patrzec, co sie sciaga i skad sie sciaga. 3. Nie podawac nikomu NIGDY swojego numeru ani hasła. 4. Najlepiej miec zainstalowanego jakiegos Antivirusa i programy tego typu. 5. Uzywac lepszej przegladarki (oby nie Internet Explorer), np.: Firefox, Opera lub inne, byle zeby blokowaly wyskakujace okienka... 6. Jezeli ktos ma Windows'a XP najlepiej, zeby uaktualnił do Windows XP Service Pack 2. Reszte moze ktos doda... ![]()
Nick: Sir Erixin Vocation: Elite Knight World: Secura City: Port Hope House: Shadow Caves 11 Level: 30 Magic Level: 4 Skills: 67 / 66 Status Account: Premmium Account Ostatnio edytowany przez Erixin - 01-08-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() do tego jeszcze firewall i ad-awaer i jeżeli nie będziesz używał żadnych chetów (TBI, GG) to szanse na hacka są minimalne
![]() http://forum.tibia.pl/search.php? <- use this, o hackach już było n razy
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Żywiec
|
![]() tu masz link do artykulu z wieloma poradmi jak zabespieczyc konta jest gdzies na forum temat zabespieczen przed hakiem poszukaj http://hunted.tibia.pl/index.php?act...42730&p=438970
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() to nie prawda wiele moich kumpli majacych pacc zostalo zhakowanych np Loko Jaslo
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Znam wiele osób które po zhakowaniu przeszło na Diablo.Tibia ma wadę słabą ohrone kąta.Choć mnie jeszcze nie hakneli to tylko moja załuga bo co jakiś czas skanuje kompa ,zmieniam hasło itd.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Jezus rozumiem o co ci chodzi koleś, ale zasada jest prosta: płacisz-masz, nie płacisz-nie masz. Ja sam nie mam pacca a mnie jeszcze NIGDY nikt nie zhakował bo korzystam eee... "rozważnie"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Żywiec
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak zglaszac modkom tematy do zamkniecia plx fast