|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() z uwagi na to iz na forum widzialem kilka roznych rozbieznosci zwiazanych z uciekaniem przed potworami ( przede wszytskim palek ma uciekac ) mam pytaie jaki potwor dogoni mnie na 20 lvlu?
np. gs slyszalem ze na a)25 ?? b)35 ?? jak z zerkiem, orkiem warlordem, czy tez innymi potworami????? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() hmmm, chyba chcesz wiedziec jaki potwor NIE dogoni cie na xx lvl. Albo tesz ktory musisz miec lvl zeby np gs cie nie dogonil
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Gs'owi mozesz uciec na 25 lvl
Na 20 lvl nie uciekniesz ani zerkowi ani warlordowi.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() To chyba powinno być przeniesione do innego działu???
Np. Potwory ![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
|
![]() oka a inne potworki z tych lepszych ktore mnie DOGONIA i od jakich levelow NIE dogonia???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cycki - strasznie wolne, 12 lvl spokojnie
Demon Skeletony - moze ciut szybsze od cyckow, sadze, ze 15 starczy, na 25 co chwile musze robic postoj, abym mial na ekranie dsa Waspy - szalenie szybkie, ale w sumie po co przed nimi uciekac? ![]() Slime - tez wolny, tak jak cycek, dobre expowisko dla palla
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() nigdy orca warlorda nie spotkalem, procz questa na fortecy orqw gdy dostal z sd
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2003
|
![]() Lvl 23- 25 na gs
Lvl koło 30 na zerka bradzo szybki. Black knight praktycznie nie da się uciec chodzi po schodach i sie ropuje P.S: Zerk ma 195hp |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Hmmmm no nie wiem. Ja swoim knightem na 21 lv uciekłem przed 5 zerkami w Of, a co do gsa mam pytanie. Czy na 24 lv moge sobie z 3 bp hmmow i uhami uciec zabijając te draństwo??
p.s Za co te upomnienie!!!??? |
![]() |
![]() |