|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Glowna zasada: Bawic sie!
Zalezy w jakim miescie chcecie organizowac. Jako lokal sluzy lokal NPCa (najlepszy wg mnie, to bar u Froda w Thais), zbieracie zarcie, najlepiej, ady gdzies niedaleko byly beczki z napojami wyskokowymi, stajecie pod depo i oglaszacie, ze tu i tu jest bar, dajecie zarcie klientom, piwo, wino (nie liczcie na zarobek, tylko na zabawe), jak ktos ma instrumeny muzyczne, to moze przygrywac. Efektownie wygladaja fajerwerki z GFB i FB (uwaga, aby nikogo nie zabic ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Ja proponuje inne miejsce lecz też w thais np.(sala zabaw koło gildi kinajtów, lub sama gildia kinajtów) ja już użądzałem imprezy na Valori więc stałem się tam troche popularny moją pierwszą postacią teraz przerobiłem imprezy na Bractwo moje ale to nie ten temat
![]() ![]() Proponuje zrobić jak ja (rozwołać kiedy jest impra i warunek KAŻDY ma przynieść coś do jedzenia) sorcerów na wyższych lv możesz zrobić na pokaz np smokami ![]() ![]() ----------------------- Bractwo Valoria |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() jedzenie można zdobyc na wiele różnych sposobów:
- złowić(ryby) - zgarnąć z potworów(ryby, mięso, szynka, smocza szynka, kokosy...) - zgarnąć z questa - kupić w sklepie Jeśli chodzi o opłacalność takiej resteuracji to uważam, że nie zarobicie zbyt dużo, chyba że nie chodzi wam o cele komercyjne. Na danubii był ziom, który organizował rożne przyjęcia. |
![]() |
![]() |